GILISZTAKOMPOSZTÁLÓ

Hogyan készíts házilag lakásban használható gilisztakomposztáló edényt?

Ha lakásban élsz és nincs lehetőséged a szabadban komposztálni, akkor is újrahasznosíthatod a háztartásban keletkező növényi hulladékaidat egy beltéri komposztáló berendezés segítségével, amelyek közül a gilisztakomposztálót házilag is elkészítheted!

A gilisztakomposztáló két műanyag vödörből áll, ezek közül a felsőben zajlik a komposztálódás folyamata: ebben élnek a giliszták, akik a szerves konyhai hulladékokból kiváló minőségű humuszt készítenek. Tevékenységüknek köszönhetően emellett tápanyagokban gazdag folyadék is képződik (ezt nevezzük gilisztateának), ami az alsó vödörben gyűlik össze és hígítást követően növényeid tápoldatozására hasznosítható.

Megfelelő használat esetén a komposzt szagtalan, így akár a konyhában is lehet saját komposztálód!

Iratkozz fel, ajándékba elküldöm a gilisztakomposztáló elkészítésének útmutatóját!

 
 
Név
E-mail cím


Kosár

Rendelés áttekintése

Mielőtt elküldöd a rendelésed, kérlek, még egyszer tekintsd át a kosár tartalmát és az adataidat. Ha valamin javítani szeretnél, azt most még megteheted, a számlázási adatok módosításával, vagy a kosár tartalmának frissítésével (amit a kosár oldalon tudsz elérni). Ha mindent megfelelőnek találsz, jelöld be a fizetési módot és fogadd el a felhasználási és rendelési feltételeket! Ezután tudod a megrendelésed elküldeni. A rendelésed ettől kezdve kerül feldolgozás alá. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.