fbpx

Ajándékutalvány tanfolyamhoz – 29.990 Ft

29990 Ft

Levásárolható ajándékutalvány 29.990 Ft értékben, Hulladékmentes háztartás online tanfolyamhoz.

Leírás

Ajándékozz tudást! Az ajándékutalvány minden alkalomra megfelelő meglepetés, ha az ajándékozottat foglalkoztatja a hulladékmentes életmód, és ezen keresztül a környezettudatosabb mindennapok megvalósítása.

Ez az ajándékutalvány erre a tanfolyamra szól: Hulladékmentes háztartás tanfolyam – Alapcsomag

Érvényes a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül, egy alkalommal. 
Ez az ajándékutalvány kizárólag a Hulladékmentes.hu oldalon történő vásárlás alkalmával vehető igénybe, tanfolyamra.
Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, az utalvány értékéből pénz nem adható vissza, értéke a teljes fizetendő végösszegből kerül levonásra. Ha az utalvány értékénél magasabb a fizetendő végösszeg, a különbözet banki átutalással rendezhető. A beváltáshoz e-mailben szükséges előzetesen egyeztetni az info[kukac]hulladekmentes.hu címre írva, az utalvány kódjának megadásával.

Fontos! Az ajándékutalvány nem szól konkrét névre, ezért továbbadható. Így az utalványon található kód ismeretében bárki igénybe veheti a kedvezményt, vigyázz rá, hogy illetéktelen kezekbe ne kerülhessen! Ha valaki visszaél a kódoddal, nem áll módunkban kártéríteni, sem utánajárni az ügynek!

Az ajándékutalvány virtuális termék, nem kerül kiszállításra! Vásárlást követően e-mailben küldjük el neked, amit ezt követően virtuális, vagy nyomtatott formában is átadhatsz az ajándékozottnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.