Ajándékutalvány termékvásárláshoz – 15.000 Ft

15000 Ft

Levásárolható ajándékutalvány 15.000 Ft értékben, termékvásárláshoz.

Leírás

Válassza ki az ajándékozott, hogy mire lenne valójában szüksége! Az ajándékutalvány minden alkalomra megfelelő meglepetés, segítségével a megajándékozott biztosan olyan környezettudatos eszközöket válogathat össze, amelyekre igazán vágyik.

Érvényes a kiállítás dátumától számított 3 hónapon belül, egy alkalommal. Az érvényességi idő a kupon lejártát követően nem hosszabbítható.
Ez az ajándékutalvány kizárólag a Hulladékmentes.hu webáruházban történő vásárlás alkalmával vehető igénybe, termékvásárlásra.
Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, az utalvány értékéből pénz nem adható vissza. Ha az utalvány értékénél magasabb a fizetendő végösszeg, a különbözet a fizetési lehetőségek bármelyikével rendezhető. A webáruházban történő beváltáskor az utalvány kódját érvényesíteni szükséges a vásárlás befejezte előtt (kuponkód mezőben megadva). 

Fontos! Az ajándékutalvány nem szól konkrét névre, ezért továbbadható. Így az utalványon található kód ismeretében bárki igénybe veheti a kedvezményt, vigyázz rá, hogy illetéktelen kezekbe ne kerülhessen! Ha valaki visszaél a kódoddal, nem áll módunkban kártéríteni, sem utánajárni az ügynek!

Az ajándékutalvány virtuális termék, nem kerül kiszállításra! Vásárlást követően 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük el neked, amit ezt követően virtuális, vagy nyomtatott formában is átadhatsz az ajándékozottnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.