Barion Pixel

Konyhai zöld, szerves hulladék tároló komposztáláshoz

(30 vásárlói értékelés)

6500 Ft

Fém tároló a komposztálandó hulladékok beltéri gyűjtéséhez, szűrővel a kellemetlen szagok ellen.

Elfogyott

Kérsz értesítést arról, amikor ismét elérhetővé válik a termék? Add meg az e-mail címed, ahová az értesítőt küldhetjük!

Leírás

Festett fém tároló, hogy a konyhában is tudd átmenetileg gyűjteni a zöld, szerves, vagyis komposztálandó hulladékaidat. A tárolóban egy szűrő is található a kellemetlen szagok ellen, ez főleg a nagy nyári melegekben jöhet jól, amikor a rothadás hamarabb beindul.

Hogyan használd?
Akár kerti, akár lakásban lévő komposztálód van (igen, utóbbi is lehetséges egy beltéri gilisztakomposztáló segítségével), érdemes a konyhában kinevezned ezt az edényt a szerves hulladékok külön gyűjtésére, így mindig egy helyen lesznek, és nem kell azonnal a komposztálóba vinned.

Télen elegendő 3-4 naponta ürítened a tartalmát, nyáron viszont a nagy meleg miatt akár 1-2 naponta is célszerű lehet.

A fedőben elhelyezett szűrő, ami a kellemetlen szagok ellen található a tárolóban, akkor működik megfelelően, ha nem hagyod túl sokáig benne a komposztálandó anyagokat. Nyáron minimum 1-2 naponta, télen 3-4 naponta ürítsd!

Mit gyűjthetsz így külön, azaz mi kerülhet a komposztálóba a konyhából?

 • zöldségek héja
 • gyümölcsök héja (kivétel déligyümölcs, hacsak nem kezeletlent, biót vásároltál!)
 • kávézacc
 • teafű
 • szobanövények elszáradt levelei
 • virágföld
 • növényevő kisállatok ürüléke forgáccsal együtt

Mérete 23x27x21 cm, űrtartalma 6 l.

 

Szállítási módok (további információ):

 20.000 Ft értékű vásárlás alatt20.000 Ft értékű vásárlás felettUtánvétes fizetés díja
Magyarország (GLS)1 290 Ftingyenes +300 Ft
Ausztria (GLS)5 700 Ft5 700 Ftcsak bankkártyás fizetés
Horvátország (GLS)5 000 Ft5 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Románia (GLS)4 000 Ft4 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Szlovákia (GLS)3 400 Ft3 400 Ftcsak bankkártyás fizetés

 

További információk

Tömeg 0.73 kg
Méretek 23 × 27 × 21 cm

Konyhai zöld, szerves hulladék tároló komposztáláshoz termékről 30 értékelés

 1. zsoart

  Nagyon jó a termék!!! Semmi szag és még esztétikus is!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 2. Vivien Adamik

  Nagyon jól lehet benne tárolni a szerves hulladékot. Szellőzik, de a szagok sem jönnek ki belőle a szűrő miatt. Az egyetlen negatívum, amit tapasztaltam, hogy elég nehéz leszedni a tetejét. Az egyik próbálkozásom eredménye az lett, hogy az egyik fülét félig letörtem 🙁 De ennek ellenére szeretem. 🙂

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Vivien, köszönöm a visszajelzésed! Ha nagyon nehéz leszedned a tetejét, annak az lehet az oka, hogy kicsit eldeformálódott maga az edény: ebben az esetben óvatosan, enyhe kézi nyomással tudod visszaállítani az eredeti formájára.

 3. Adrienn

  Bár ez még a jövő zenéje, de lehetne szagszűrő csere lehetőség (nem ingyen)

  5-ből 5 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 4. Anonim

  Nagyon bevàlt ahhoz, hogy ne kelljen minden zöldséghámozás utàn kiszaladni az udvar végébe a komposzthoz, hanem csak akkor, mikor az edèny megtelik. Nem ereszti ki a szagokat, könnyű tisztítani, és jól mutat a konyhapulton.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 5. sanmaria

  Nagyon jó, tényleg, semmi szag, könnyű kimosni. Az egyik barátunk meglátta nálunk, és megtetszett neki, úgyhogy rendelek egyet ajándékba Neki.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 6. Nagy Szilvia

  Nagyon szeretem, nem büdös, sokminden belefér, egyszerű és szép.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 7. Emese

  Már régóta szerettünk volna ilyet, hogy az növényi hulladékok ideiglenes tárolása, ne tálakban valósuljon meg a konyhaablakban.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 8. Réka

  Egyenlőre nagyon meg vagyunk elégedve a komposztáló edénnyel. Esztétikus, szívesen otthagyjuk a konyhapulton is, mert ízléses színének és méretének köszönhetűen szépen beépül a konyhai összképbe. A szagokat egyáltalán nem ereszti át, kíválóan zár. A mérete is nagyon praktikus, nem olyan kicsi, hogy naponta kelljen üríteni, de nem is túl nagy. Összességében egyenlőre nagyon meg vagyunk vele elégedve! Remélem jól fogja bírni a sok használatot.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 9. Edit Venczel

  Kedves Edina! A termék esztétikus, könnyen kezelhető. Immár 2 db-ot rendeltem egyet magamnak egyet pedig ajándékba, aminek új gazdája igen örül.
  Amit problémaként kellett tapasztalnom, hogy a fedőben elhelyezett szűrő ugyan a szagokat nem ereszti át, viszont a muslicákat igen. Nyáron igen nagy felhőben közlekednek felette, ami rettentően bosszantó. Remélem a hibát ki lehet javítani és esetleg az újonnan kialakított szűrőből küldenek nekem is ajándékba.
  Üdvözlettel

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed Edit! Ez nem termékhiba, úgy tudod kiküszöbölni a muslicák hadát, ha gyakrabban üríted a tárolóba gyűjtött anyagokat (nyáron 1, maximum 2 naponta). Amennyiben ez elmarad, érdemes a fedőben elhelyezett szűrőt kimosni.

 10. Zsuzsanna R.

  Nagyon pofás ez a komposzt gyűjtő, 100%-ig ki is használjuk, viszont ennyi pénzért tökéletesíthettek volna a kialakításon a gyártók. Arra gondolok pl, hogy a belső felső szél csak befelé van kunkorítva, es ha kiöntöm a tartalmat, akkor becsurog, bepotyog oda a cucc.
  Aztán a talp és a palást összedolgozása sem tökéletes. Szintén becsurog a folyadék az összeillesztés mentén.
  Lekentem körömlakkal, hàtha így nem rozsdásodik be. 😊

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Mi három éve használjuk, eddig nem jelent meg rajta rozsda.

 11. Réka

  Szuper praktikus, nagyon szeretem, és emellett egyfajta konyhai dekoráció is, tökéletesen passzol a berendezéshez. A legjobban attól tartottam, hogy nehezen veszem rá magamat a tisztán tartására, de a mosogatókefékkel ez se jelent gondot, egy perc alatt kitisztítom 🙂

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 12. József

  Maximálisan elégedett vagyok vele, dekoratív, kevés helyet foglal, mégis bőven fér bele szerves hulladék. Könnyen kezelhető és szagtalan.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 13. Lászlóné dr.Sztipits

  Nagyon örülök annak, hogy megvettem, mivel, tetemes mennyiségű zöld hulladék keletkezik a konyhában! Persze eddig is gyűjtöttem, egy műanyag tálban, de ez a tároló, azon felül, hogy sokkal csinosabb is, ami nem egy utolsó szempont, a fixen záródó teteje miatt, gusztusosabb is 🙂 A rendeléstől, az átvételig, minden egyszerűen, és flottul működött! Köszönöm szépen!

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 14. Anonim

  Jól bevált, nem engedi ki a szagokat. A visszahajtott fém szegély miatt kicsit nehézkes a tisztítása. Az aktív szenes szűrő lehetne két centivel nagyobb átmérőjű, a tető levételekor gyakran kiesik a helyéről.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 15. Sári Kovács-Wágner

  Nagyon jó, hogy ilyen nagy. Kényelmesen lehet használni. A szagtalanítás is tökéletes. Ám a szűrőkorong bosszantó, hogy annyival kisebb átmérőjű, hogy ha nem figyel az ember, könnyen kiesik a helyéről. Nagyobb átmérővel ez nem fordulna elő.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Továbbítottuk a gyártó felé a szűrőkorong méretének megváltoztatása okozta problémát. Amíg nem orvosolják, addig átmenetileg mi sem szerzünk be tőlük több ilyen terméket.

   • Kump Edina

    Felmerült kérdésként, így itt is jelzem: a korong átmérőjének problémáját orvosolta a gyártó, ezért érhető el ismét nálunk a tároló (ahogy fentebb írtam, amíg ez nem volt megoldott, nem volt elérhető nálunk a termék).

 16. Noémi

  kiválóan betölti szerepét, 2 naponta ürítem a nagy komposztálóba.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 17. Robert

  Tökéletes volt minden

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 18. Nóra Fekete

  Teljes mértékben meg voltam vele elégedve. Annyi lenne a kérdésem, hogy időközben sajnálatos módon a fedele feltételezhetően a nyomástól behorpadt, illetve berepedt, és, hogy azt ki lehetne-e cserélni. Köszönettel.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 19. Anita

  Szép termék, jól mutat a konyhapulton😊 És ami a legfontosabb: egyáltalán nem büdös.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 20. Márta T.

  A mások által leírt perem belül valóban “begyűjti” a folyékonyabb dolgokat és nehezebb pucolni, de ezenkívűl én maximálisan elégedett vagyok. Nem ereszt szagot és szépen mutat, örülök, hogy megvettem.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 21. Szendrey Szilvia

  Alapjában véve elégedett vagyok. Nagyon szép darabja a konyhának és ha rajta van a tető nem jön belőle a szag. Egyetlen gond csupán hogy idős, ízületi bántalmakkal küzdő rokonaim nem tudják kinyitni. Ugyanis ha jól rá van téve a teteje nagyon szorul, nehezen nyílik. Ezért nappalra csak részben teszem rá a tetejét hogy ők is tudják használni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 22. Renáta Siprikó

  Imádom, mivel nincs kertem és komposztálóm , ezért rendeltem a komposztot. Minden héten viszem kertbe rokonokhoz a komposztos hulladékot, a komposztálóra.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 23. Selmeczi-H. Eszter

  Imádom! Könnyű benne gyűjteni a konyhában a komposztálható hulladékot és egyszerre viszem ki 1-2 nap múlva a kerti komposztra. Szagtalan, könnyen tisztán tudom tartani és még dekoratív is. Nekem a belső szivacs sajnos gyakran kiesett. nem volt elég nagy, nem ért el rendesen a peremek alá, de keresztve gumiztam befőttes gumival, így ha ki akarom mosni, akkor ki tudom szedni, de nem potyog bele a komposztba. A hibát jeleztem emailen és nagyon készséges választ is kaptam, hogy kicserélnék, mert ez gyártói hiba, de a gumizás megoldotta a gondot és így legalább igazán egyedi a mi kis konyhai komposztunk 🙂

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 24. Ágnes

  Szuper termék, esztétikus, sajnos mi nem komposztálunk, de arra tökéletes, hogy külön gyűjtsük a szerves hulladékot és levigyük a bio kukába.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 25. Katalin M.

  Kiváló termék, ízléses a konyhában.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 26. Horváth Ilona

  Roppant dekoratív, nagyon tetszik és tényleg minimális szag sem jön ki belőle.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 27. Anett Szandra S.

  Kevés ideje használom,de már most nagyon szeretem.
  Nem kell azonnal a komposzthoz futkosni a konyhai hulladékkal, megvárhatom,míg több összegyűlik,és ráérek akkor kivinni. Nincsenek szagok, nincs többé csúnya tál a pult alatt, nincs többé gyerekek által kipiszkált krumplihéj.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 28. Tóth Péter

  Szuper a termék, rendszeresen használjuk. A szállítással is minden rendben volt, megjött időben, ami karácsony előtt nagy szó. Csak ajánlani tudom.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 29. Tímea

  Álmom beteljesült ezzel a szép tárolóval. 🙂 Undi, műanyag (pfuj!) vödrünk volt eddig, amit nagycsalád révén sűrűn ürítettünk, a tisztítása pedig macerás volt. Ez a komposztos esztétikus, a konyha szépsége, a mérete nekünk pont megfelelő, több napi adagtól sem büdös, a felirata is hasznos, egyértelmű a gyereknek is. Egyedül a perem nem kellene rá a könnyebb tisztítás végett.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 30. Regina

  Nagyon szeretem!! A szagokat nagyon jól magában tartja. A téli időszakban 5-6 napot simán kibír ürítés nélkül. Nyári időszakban még nem használtam

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.