fbpx

 
 
Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Számlázási név*
Irányítószám*
Település*
Utca, házszám*
Adószám
Melyik csomagátvevő helyre kéred a könyvet: www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek ?*
 
Feliratkozol a Hulladékmentes.hu hírlevelére?


Megrendelés

  • Bea Johnson: Zero Waste otthon c. könyv, kiszállítással
  • Levásárolható ajándékutalvány 1000 Ft értékben a Hulladékmentes.hu webáruházba

5.570 Ft helyett: 4.570 Ft

Mi történik a “Megrendelés elküldése” gomb lenyomása után?

1. Küldök a megadott e-mail címedre egy átutalásos számlát.

2. Utald át a számlán szereplő összeget 5 napon belül.

3. Az utalás beérkeztét követően átküldöm a megadott e-mail címedre az ajándékutalványt, a könyv pedig a május 7-i héten kiszállításra kerül az általad választott csomagátvevő helyre (erről külön e-mailes, illetve sms értesítőt is fogsz kapni).

 

Hogyan történik a fizetés?

1. Automatikusan generálok neked egy számlát a megrendelés leadását követően.

2. Ezt a megadott e-mail címeden megkapod pár percen belül.

3. Utald át a számlán szereplő összeget 5 napon belül.

4. Az utalás beérkeztét követően átküldöm a megadott e-mail címedre az ajándékutalványt, a könyv pedig a május 7-i héten kiszállításra kerül az általad választott csomagátvevő helyre (erről külön e-mailes, illetve sms értesítőt is fogsz kapni).

x
Apróbetűs:
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd Vásárlási Feltételek). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (megrendeles@hulladekmentes.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelés elküldése gombra való kattintással Zöld Életmód Bt.-vel kötöd meg. Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.
Kérdésed van? | E-mail: megrendeles@hulladekmentes.hu | Telefon: 06-27-343-635

Copyright 2018 – Zöld Életmód Bt. – Minden jog fenntartva