Ha azon gondolkozol, hogy csatlakozz-e az online Hulladékmentes Életmód tanfolyamhoz, de van még jó pár kérdésed, amire szeretnél választ találni, akkor jó helyen jársz.

Összeszedtem azokat a gyakran előforduló kérdéseket, amiket a tanfolyammal kapcsolatosan szoktatok tőlem kérdezni. A tanfolyam oldalát és részleteit itt találod: Hulladékmentes Életmód tanfolyam.

Külföldön / vidéken élek, nem tudok elmenni a tanfolyamra. Hogyan vehetnék részt rajta?

Online tanfolyamról van szó, így nem kell menned sehova: saját számítógépeden, telefonodon, vagy tableteden tudod megnézni a videókat, akkor és ott, amikor és ahol neked kényelmes. Teljesen online, vagyis akkor és ott foglalkozol vele, amikor és ahol szeretnél. 😉
Voltak már résztvevők Angliából, Németországból, Romániából, Amerikából, és kis hazai falvakból is. A távolság nem lehet akadály.

A tanfolyam ideje alatt nem mindig tudok ezzel foglalkozni, mert úgy fogok dolgozni / vizsgázni / elutazom / nem mindig lesz elérhető számomra az internet. Mi történik, ha nem érek rá?

A tanfolyam online formája miatt nem csak hogy helyhez, de időhöz sem vagy kötve! 🙂 A leckéket akkor nézed meg, amikor időd jut rá.
Elutazol a tanfolyam közepén? Semmi gond, miután visszaértél, ugyanott tudod folytatni, ahol abbahagytad! Ráadásul az összes anyaghoz 2 éves hozzáférést kapsz, hogy később, akár hosszú hónapok múlva is elővehesd azokat.
Nem maradsz le semmiről!

Mennyi időt kell rászánnom a tanfolyamra?

Amennyit tudsz és szeretnél, csakis tőled függ az, hogy milyen tempóban haladsz. Két évig hozzáférést kapsz, a leckéket bármikor, akár egy évvel később is vissza tudod nézni.
Arra azonban számíts, hogy nem elég megnézni a videókat: cselekedned is kell majd, és ez némi időt vehet igénybe. A változást kis lépésekben tudod megvalósítani, így nem baj, ha nincs hetente több órád erre!

A leckék arra épülnek, hogy átadjam neked azt a szemléletet, tudást és gyakorlati tanácsokat, valamint konkrét technikákat, amiket fontosnak tartok és hatékonynak ismerek. Ezek személyre szabhatóak és rugalmasak lesznek annyira, hogy megtaláld a hozzád legtesthezállóbb megoldásokat.
A tanfolyam elvégezhető munka, tanulás, vagy épp egy háztartás vezetése mellett is, emiatt nem szükséges kiszakítanod magad a hétköznapokból. Ha minden héten megnézel három leckét, akkor nyolc hét alatt végigcsinálhatod a tanfolyamot, a kívánt eredmény eléréséhez azonban nem elég, ha csak végighallgatod az egyes leckéket, cselekedned is kell majd.
Én mindenesetre nem foglak radikális, kényelmetlenséget okozó és átmenet nélküli változtatásokra sarkallni téged, te döntöd el milyen gyorsan haladsz. Ne aggódj, a leckékhez 2 évig hozzáférést biztosítok, így sokáig visszatérhetsz hozzájuk.

A tanfolyam mennyire megy bele az elméleti háttérbe?

Erre ebben a bejegyzésben találod a választ.

Elkezdtem a 30 napos hulladékmentes kihívást, de még nem építettem be mindent. Attól félek, hogy az online Hulladékmentes Életmód tanfolyam túl sok lenne mellé. Mit tegyek?

Jelentkezz bátran. 🙂 A 30 napos hulladékmentes kihívás olyan, mint amikor sétálsz az úton, és néha-néha meglocsolsz egy virágot: ezzel kicsi, de pozitív hatást gyakorolhatsz a környezetedre. Én azonban azt tanítom meg, hogyan ültess fát, sőt, hogyan gondozz egy egész gyümölcsöst, ami szebbé teszi majd a saját, a családod, és a környezeted életét is!
Ha a kapott tudásnak csak a 10%-át hasznosítod egyszerre, akkor is rengeteget tettél a környezetedért. De az online Hulladékmentes Életmód tanfolyamot két évig vissza tudod nézni, így amikor az a 10% már stabilan része az életednek, újra és újra visszatérhetsz hozzá, újból és újból 10%-kal közelebb juthatsz ahhoz, hogy hulladékmentesen élj!

Jelentkezzek-e, ha még sosem foglalkoztatott ez a téma, de szeretném, ha kevesebb hulladékom lenne?

Igen: ezek a leckék szisztematikusan, egymásra épülve és lépésről lépésre haladva segítenek átlátni a lehetőségeket, megválaszolni a miérteket és megkeresni a leginkább neked való megoldásokat.

Hogyan fog zajlani a tanfolyam?

A tanfolyam anyagát online, a Körforrás Akadémia zárt felületen fogod elérni, a videós anyagokhoz 2 évig hozzáférsz.
A leckéket bármikor és akárhányszor megnézheted. Bárhonnan részt vehetsz a tanfolyamon, nem kell egymáshoz igazodnunk sem időben, sem térben. El tudod érni a tanfolyami felületet laptopról, asztali számítógépről, okostelefonról, vagy tabletről is.

Mivel ad többet az online tanfolyam, mint ha elolvasok egy könyvet a témában?

Erre ebben a bejegyzésben találod a választ.

Mitől online az online tanfolyam?

Bármikor és bárhol, a világ másik feléről is részt vehetsz a tanfolyamon, nem kell egymáshoz igazodnunk sem időben, sem térben. El tudod érni a tanfolyami felületet laptopról, asztali számítógépről, okostelefonról, vagy tabletről is, csak működő internetkapcsolatra lesz szükséged.

Külföldön élek, nincs magyar bankkártyám. Hogyan fizessem ki a tanfolyam díját?

Ez nem probléma, bármilyen folyószámláról, bármilyen bankkártyával, a világon bárhonnan tudsz fizetni, és részt venni a tanfolyamon. Vannak tanítványaim Angliában, Németországban, Romániában is…
Ha mégis elakadnál, vagy problémád lenne, csak írj a tanfolyam@korforras.hu címre, és segítek.

Ajándékba szeretném adni a tanfolyamot, van erre lehetőség?

Természetesen igen, és gratulálok az ötlethez!
Két módon tudsz virtuális ajándékutalványt vásárolni:

  1. A Körforrás Akadémia kurzus oldalán kattints az “Ajándékba adom” feliratra, vagy a “Megveszem most” gombra való kattintás után a megjelenő űrlapon pipáld ki az “Ajándékba adom” opciót. Ez esetben fizetés után az ajándékutalvány azonnal megérkezik az e-mail címedre. A kurzust ide kattintva találod. 
  2. A Körforrás webshop ajándékutalványai közül tedd a kosaradba a “Mesterkurzus: Hulladékmentes tanfolyam utalványt”, majd add le a rendelést. A tanfolyamra szóló webshop utalványt ide kattintva találod.

Mi történik a megrendelés után?

  1. Kitöltöd a megrendelő űrlapot, bankkártyával kifizeted az összeget (ehhez bármilyen bankkártyát használhatsz a világon).
  2. Emailben megkapod a számlát, valamint a tanfolyami felülethez való hozzáféréssel kapcsolatos információkat.
  3. A saját tempódban haladva elkezded feldolgozni a 23 leckéből álló tananyagot.
  4. …és a háztartásodban hamarosan jelentősen csökkenni fog a fölösleges hulladék mennyisége!

 

 

Ezek a kérdések merültek fel eddig a leggyakrabban a Hulladékmentes Életmód tanfolyammal kapcsolatosan.
Ha van további kérdésed, írj a tanfolyam@korforras.hu címre.

 

A Hulladékmentes Életmód online tanfolyamon való részvételre itt tudsz jelentkezni, kattints a linkre: www.korforras.hu/tanfolyam/hulladekmentes-haztartas