Hulladékmentes olvasnivalók a hétvégére

Szerencsére egyre többször, egyre több helyről hallani már kis hazánkban is a környezettudatos életmód különböző módjairól, így köztük a hulladékmentes mindennapokról is. A sokszor még mindig angol megfelelőjével emlegetett zero waste mozgalom, valamint saját... bővebben

Adventi naptár 86 hulladékmentes ajándékötlettel kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A karácsonyi várakozás izgalmas, varázslatos időszak – legalábbis ezt hallani mindenhonnan. Annak érdekében, hogy valóban örömteli legyen az adventi készülődés, érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni mindent. Így, bár még csak november elejénél járunk, eljött az ideje az adventi naptár elkészítésének, vagy megvásárlásának, valamint az azt megtöltő ajándékok kiötlésének!

bővebben

Folytatódik a hulladékdokumentáció!

2016 nyarán egy hónapon keresztül precízen mértem mennyi hulladékot és szemetet termeltem, 1 hónap során összesen 373,15 g szemét került a kommunális kukámba (a magyar átlag lakos 30 kg szemetet termelt volna). A dokumentációt 2017 szeptemberétől folytatom, mert úgy érzem az elmúlt egy év során ez a mennyiség csökkent.

bővebben

Kosár

Rendelés áttekintése

Mielőtt elküldöd a rendelésed, kérlek, még egyszer tekintsd át a kosár tartalmát és az adataidat. Ha valamin javítani szeretnél, azt most még megteheted, a számlázási adatok módosításával, vagy a kosár tartalmának frissítésével (amit a kosár oldalon tudsz elérni). Ha mindent megfelelőnek találsz, jelöld be a fizetési módot és fogadd el a felhasználási és rendelési feltételeket! Ezután tudod a megrendelésed elküldeni. A rendelésed ettől kezdve kerül feldolgozás alá. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.