Hulladékmentes életmód? Ez mit jelent?

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Szia!
Tudtad, hogy a hulladékmentes életmód a környezettudatosabb hétköznapok mellett hozzásegít ahhoz is, hogy teljesebb életet élhess?
Fogadd szeretettel a szakértői szemmel kiválogatott hulladékcsökkentő eszközöket, a zero waste útmutatást és az oktatási anyagokat. Neked készültek! 🙂
Üdv: Kump Edina

 • Üvegkulacs – 5,5 dl Equa Urban Jungle Magnolia

  Értékelés: 5.00 / 5
  4590 Ft
 • Szilárd sampon normál hajra

  Értékelés: 5.00 / 5
  3390 Ft
 • Hálós vászonzsák összehúzható zsinórral

  Értékelés: 4.67 / 5
  1890 Ft
 • Ajakápoló jojoba olajjal, 25 ml

  Értékelés: 4.63 / 5
  870 Ft
 • Luffa szivacs mosogatáshoz

  Értékelés: 4.50 / 5
  1050 Ft
 • Mosogatókefe csomag

  Értékelés: 4.42 / 5
  3290 Ft
 • Mosható törlőkendő (2 db)

  Értékelés: 4.40 / 5
  1790 Ft
 • Fogkrém – fahéjas citrom, 60 g

  2490 Ft

“Szeretnék minél több mindent Tőled vásárolni, mert nagy energiát fektetsz abba, hogy ne csak zöldnek tűnő, de valóban a lehető legkörnyezettudatosabb dolgokat forgalmazd. Hálás vagyok a munkádért (amit így nekem megspórolsz). Örülök nagyon a bővülő választéknak! 🙂 “

Ármós Dorottya

“A vásárlással ismét meg voltam elégedve, lenyűgözött a személyes törődésetek. Nagyon jó érzés, hogy a csomagolásra is ennyire odafigyeltek. Örömmel látom az egyre bővülő kínálatot, mert a jövőben is szeretnék egyre több mindent vásárolni nálatok – a hozzáállásotok garanciát jelent a számomra, hogy a webáruházban olyan termékeket találok, aminek az előállítása a lehető legkisebb terhelést jelenti a környezet számára.”

Molnár Ágnes

“Nekem a citromsavval voltak fantasztikus tapasztalataim. A mosógép dobján siralmasan rétegződött a vízkő, de 90fokon indítottam mosást ruha nélkül 10 mokkáskanálnyi citromsavval, és csillog a dob. Alig hittem el. A zuhanyzó üvegfalával ecettel küzdöttem fulladozva, de a citromsavval és szivaccsal az is szépen megtisztult a vízkőcseppességtől. A kiszolgálás kifogástalan volt. A kezdeményezés nagyszerű. Gratulàlok!”

Lóránt-Lakatos Bea

“Nagyon meg vagyok elégedve a webshoppal, a külön igényemet is, hogy tegyünk hozzá még valamit rögtön elfogadtátok, és mindig segítőkész vagy, ez szuper 🙂 ”

Makrai Aliz

“Én eddig minden rendelésemmel elégedett voltam. Már az is pozitív benyomást kelt a webáruházzal kapcsolatban, hogy a számlázás, csomagolás terén is látszik a zero waste-re törekvés. Ez már önmagában egy ígéret, hogy itt talán azt kapjuk, amit ígértek. Összességében nagyon jó, átfogó webáruház, biztosan rendelek ezután is – végül is csupa pozitív tapasztalatom van vele. 🙂 ”

Gubó Luca

“Nagyon meg voltam elégedve mind a rendelt áruval, mind annak csomagolásaval. A kiszállítási idő rövid és korrekt az értesítés. Csak így tovább, nagyon jó amit csinálsz! Köszönjük!”

Metz Blanka

“Még csak most ismerkedem a hulladékmentes élettel, először rendeltem tőletek. Arra már korábban is törekedtem, hogyha boltba megyek, akkor ne fogadjak el zacskót, mindig nagyokat néznek rám, hogy miért nem kérek. Most viszont én néztem nagyokat, hogy ti tényleg nem adtok zacsit, sőt nincs is becsomagolva a portéka, hanem minden együtt van. Tök jó volt ezt látni, hogy erre is figyeltek! Persze tudom fejjel, hogy a zero waste erről is szól, csak élőben még sosem láttam. Nagyon köszönök mindent!”

Sümeghy Kata

“Köszönöm, teljesen meg voltam elégedve. Külön köszönet azért, hogy még a csomag átvételét is szíveden viselted, és türelmed, hogy ez alkalommal kicsit nehézkes volt részemről ez. Végül csak sikerült és megérte, mert szuperek a termékek is. 🙂 ”

Nemes Mariann

“A rendeléssel és a csomaggal teljesen elégedett voltam.  Sok magát zöldnek mondó webáruház nyomtatott számlát ad, a kartondobozt műanyag ragasztószalaggal tekerik körbe, valami kis ajándékot vagy reklámot még rak a csomagba a műanyag ,,pufi űrkitöltőkről” nem is beszélve. Jó, hogy a ti áruházatokban ezek kérés nélkül elmaradnak. 🙂 “

Bozsér Anikó

“Nagyon köszönöm a gyors és rugalmas ügyintézést. Öröm ilyen ügyfélbarát helyről vásárolni.”

Rónai Cecília

“Minden remek volt, a termék is; de főleg a kommunikáció és a készséges, vásárlóbarát hozzáállás. Lelkiismeretesség és profi szemlélet derült ki számomra.”

Vécsei Szilvia

“Tudom, hogy már a kuponra nem vagyok jogosult, de meg szerettem volna írni, hogy abszolút elégedett vagyok a vásárlás menetével, a termékválasztékkal, és az egész szemlélettel, amit a hulladekmentes.hu képvisel. Ajánlom szinte mindenkinek, remélem egyre több törzsvásárlótok lesz! :)”

Törő Vanda Olga

“Köszönöm a termékeket, nagyon elégedett és boldog vásárló vagyok! A családomnak is nagyon tetszik, ezek után nekik is veszek majd mindenfélét – azt hiszem, ezek igazán hasznos, jótékony és még személyes ajándékok is! 🙂 ”

Haba Anna

“Teljes kétségbeeséssel nézelődtem az interneten az intim kelyhek útvesztőjében, mire végül úgy döntöttem, hogy elég volt, megveszem innen, mivel tudom, hogy Edina csak olyat árul, amit tényleg kipróbált, nem csak rám akarja sózni.
Ez hatalmas könnyebbség volt a döntésben, mivel tapasztalat híján fogalmam sem volt, mit vegyek figyelembe… És nem bántam meg, már másfél éve velem van, hamar beletanultam a használatába és őszintén remélem hogy soha az életben nem kell többet tampont használnom.”

Eszter

A zero waste törekvés pszichológiai előnyei

Akik már benne vagyunk a hulladékmentességben vagy legalábbis elindultunk efelé, tudjuk, hogy ez korántsem az önsanyargatásról és a lemondásról szól. Ebben a cikkben sorra vesszük, hogy a hulladékmentes életmód – azon kívül, hogy a Föld fellélegezhet a kisebb környezeti terhelés miatt – milyen lélektani előnyökkel jár az egyén számára.

bővebben

Környezettudatosság – a társadalom szemszögéből

Mi az? Mindenkit érint, mindenki felelős, de mindenki tehet is érte. A megoldás nem bonyolult, de annál fontosabb: a környezetünk és annak védelme. Mivel a környezeti történéseknek valóban mindannyian fontos szereplői vagyunk, a témát a szociálpszichológia sem hagyhatta figyelmen kívül.

bővebben

Érdekel a hulladékmentes életmód? Kóstolj bele rizikó nélkül, hogy mit is jelent a zero waste a gyakorlatban, iratkozz fel az ingyenes 30 napos hulladékmentes kihívásra:

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More