Szállítási módok

A szállítási idő a rendelés leadásától számítva 2-6 munkanap.

 

A szállítási módokat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő formát. Ezért az alábbi szállítási módokat kínáljuk Neked:

  • Ha a gyorsaságot részesíted előnyben, és hétköznap munkaidőben át tudod venni a csomagod a futártól otthon, vagy akár a munkahelyeden, akkor Neked a házhozszállítást javasoljuk.
  • Ha azonban a Neked megfelelő időben szeretnéd átvenni a megrendelt termékeket, akkor valamelyik Csomagküldő átvevőponthoz, vagy GLS CsomagPonthoz történő szállítási módot javasoljuk. Így nem kell alkalmazkodnod ahhoz, hogy a futár mikor érkezik.
  • 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyen szállítjuk a csomagodat.

Annak érdekében, hogy kevesebb hulladékot termeljünk, minden vevőnknek elektronikus számlát állítunk ki a rendelés kézhezvétele után, amit a rendelés során megadott e-mail címre küldünk el.

Fizetési módok:

  • Bankkártyás fizetés: Bankkártyával egyszerűen és kényelmesen tudod fizetni a rendelésed értékét, amikor a rendelést leadod, így a csomagod átvételekor már nem kell fizetned a futárnak. Átvevőponthoz történő szállítás esetén a futárszolgálattól kapott értesítőben szereplő kódot kell megadni, enélkül nem adják át senkinek a csomagot, házhozszállításkor pedig a címzett veheti azt át. A számlát csomagod átvétele után e-mailben küldjük, elektronikusan számlázunk.
  • Utánvét: Ez esetben nem kell előre fizetned. Csak és kizárólag a csomagod átvételekor, a futárnak szükséges kifizetned a rendelésed értékét. A számlát csomagod átvétele után e-mailben küldjük, elektronikusan számlázunk.

 

 

Kattints az egyes szállítási módok részletes leírásához!

1.) Csomagküldő átvevőpont (részletekért kattints ide)
Választható fizetési mód: bankkártya, barion egyenleg vagy utánvét.

Ha a megrendelt csomagot egy Neked megfelelő időpontban szeretnéd átvenni, mert nem tudsz egész nap a futárra várni, akkor válaszd a Csomagküldő átvevőpontra való szállítást. Ebben az esetben a megrendelt termékeket egy hozzád közeli Csomagküldő átvevőpont címére kérheted (azt, hogy hol van a hozzád legközelebb eső átvevőhely és mettől meddig van nyitva, ide kattintva tudod térképen megnézni). Arról, hogy a rendelésed mikortól és meddig veheted át az átvevőponton, e-mailben és sms-ben is kapsz értesítőt. Csomagod átvételéhez az értesítőben kapott kódra lesz szükséged, a kód nélkül senkinek sem adhatják át a csomagot.
Az átvevőpontok pontos címét és nyitva tartását az átvevőpont kiválasztásakor a “Részletek” gombra kattintva láthatod.

A csomagodat nyomon követheted a www.csomagkuldo.hu/kereses oldalon.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (800Ft) a megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a vissza- és az ismételt kiszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban újból elindítani!
Utánvétes vásárlás esetén a rendelés illetve az ahhoz kapcsolódó korábbi szállítási díj is előre utalandó.

Kézbesítés várható ideje: 2-6 munkanap

Szállítási költség:

  • Csomagküldő átvevőpont: 700 Ft.
  • 15.000 Ft felett ingyenes a szállítás.

 

 

Hogyan tudod kiválasztani a Csomagküldő átvevőpontot a rendelés leadása során?

1. lépés: Tedd a kosaradba a megvásárolni kívánt zero waste eszközöket a “Kosárba rakom” gombra való kattintással.

 

2. és 3. lépés: A gombra való kattintást követően a Kosár oldalra jutsz. Itt lejjebb görgetve, a szállítási opciók közül válaszd ki a “Csomagküldő átvevőpont”-ot, majd kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.

 

4. lépés: A gombra való kattintást követően a Pénztár oldalra jutsz. Itt lejjebb görgetve ellenőrizd, hogy a szállítási opciók közül továbbra is a “Csomagküldő átvevőpont” van-e kiválasztva, majd a “Válassz Csomagküldő átvevőpontot” alatt megjelenő térképes kereső segítségével válaszd ki a Neked megfelelő átvevőhelyet.
Ezt követően már csak annyi a dolgod, hogy leadd a rendelést, mi pedig hamarosan jelentkezünk a részletekkel! 🙂

2.) GLS CsomagPont (részletekért kattints ide)

Választható fizetési mód: bankkártya, barion egyenleg vagy utánvét.

Ha a megrendelt csomagot egy Neked megfelelő időpontban szeretnéd átvenni, mert nem tudsz egész nap a futárra várni, akkor válaszd a GLS CsomagPontra való szállítást. Ebben az esetben a megrendelt termékeket egy hozzád közeli GLS CsomagPont címére kérheted. Arról, hogy a rendelésed mikortól és meddig veheted át az átvevőponton, e-mailben kapsz értesítőt. Csomagod átvételéhez az értesítőben kapott kódra lesz szükséged, a kód nélkül senkinek sem adhatják át a csomagot.
Az átvevőpontok pontos címét és nyitva tartását az átvevőpont kiválasztásakor a “Részletek” gombra kattintva láthatod.

A csomagodat nyomon követheted a www.gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (800Ft) a megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a vissza- és az ismételt kiszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban újból elindítani!
Utánvétes vásárlás esetén a rendelés illetve az ahhoz kapcsolódó korábbi szállítási díj is előre utalandó.

Kézbesítés várható ideje: 2-6 munkanap

Szállítási költség:

GLS CsomagPont: 990 Ft.
15.000 Ft felett ingyenes a szállítás.

3.) GLS házhozszállítás (részletekért kattints ide)

Választható fizetési módok: bankkártya, barion egyenleg vagy utánvét.

A webáruház megrendeléseit a GLS futárszolgálata szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként munkahelyi címet is megadhatsz.
Arról, hogy a rendelésed mikor várható, e-mailben kapsz értesítőt.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (800Ft) a megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a vissza- és az ismételt kiszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban újból elindítani!
Utánvétes vásárlás esetén a rendelés illetve az ahhoz kapcsolódó korábbi szállítási díj is előre utalandó.

Kézbesítés várható ideje: 2-6 munkanap

Szállítási költség:

  • Házhozszállítás: 1290 Ft.
  • 15.000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás.

A Hulladékmentes.hu webáruház azon jófej* helyek egyike, ahol a Tudatos Vásárlók Egyesületének kedvezménykártyáját elfogadjuk.

*jófej = valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesít, a saját kategóriájában a többiek előtt jár, vagyis az etikus, illetve környezetbarát termékeket, szolgáltatásokat értékesítő helyek. – Tudatos Vásárlók Egyesülete

Ha van Tudatos Vásárló Kedvezménykártyád, akkor 5% kedvezménnyel vásárolhatsz a hulladékmentes.hu-n.
Ennek feltétele, hogy a vásárláshoz használt e-mail címednek és a kedvezménykártya kiváltásakor regisztrált e-mail címednek egyeznie kell, valamint a kedvezménykártya által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze, továbbá kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

Hogyan élhetsz a kedvezménnyel?
Írj egy üzenetet a következő rendelésed előtt (ide: megrendeles@hulladekmentes.hu), amiben jelzed, hogy van érvényes TVE Kedvezménykártyád és szeretnél élni az ezzel járó kedvezménnyel. A kedvezményed beállítását követően értesítünk, ha már leadhatod a rendelésed és igénybe veheted a kedvezményt.

Ha van Kerékpárosklub tagsági kártyád, akkor 5% kedvezménnyel vásárolhatsz a Hulladékmentes.hu webáruházban!

Hogyan élhetsz a kedvezménnyel?
A következő rendelésed előtt küldd el lefotózva a klubkártyádnak azt az oldalát, amelyen látszik a neved és a kártyád érvényességi határideje, erre a címre: megrendeles@hulladekmentes.hu, és jelezd, hogy szeretnél élni az ezzel járó kedvezménnyel. A kedvezményed beállítását követően értesítünk, ha már leadhatod a rendelésed és igénybe veheted a kedvezményt.
A tagsági kártya által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze, továbbá kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.