Barion Pixel

Szolgáltatások

Környezettudatos életmód mindazoknak, akik könnyen alkalmazható, kipróbált módszereket keresnek, kifejezetten a hulladékcsökkentésre fókuszálva.

Médiamegjelenések
Együtt dolgoztunk

Interaktív előadás

Előadások hulladékmentességről, környezettudatos gondolkodásról, tudatos fogyasztásról, komposztálásról, fenntartható fejlődésről, hulladékgazdálkodásról, hulladékmegelőzésről, szemléletformálásról, környezeti nevelésről. Hétköznapokban könnyen megvalósítható példák, szakzsargon nélkül, pozitívan!

Személyes tanácsadás

Szeretnéd zöldebbé tenni a környezeted (legyen az a lak-, vagy akár munkahelyed)? Új környezeti nevelési, környezetvédelmi oktató projekten dolgozol és jól jönne némi tapasztalatból táplálkozó tanács, netán környezetvédelmi szakértő a projektedhez? Kérdésed van és sehol sem kaptál rá választ? Személyes tanácsadás rugalmas időpontban. Kérj árajánlatot most!

Vállalatoknak

Környezettudatos emberként nem tudod miképp tehetnéd zöldebbé munkahelyed, olcsóbbá és környezetbaráttá az üzemeltetést? Hogyan motiválhatod kollégáid arra, hogy ők is magukénak érezzék a mindennapos környezetkímélő megoldásokat? Hogyan váljatok a zöld iroda hálózat részévé, csökkentsétek ökológiai lábnyomotokat? Kérj árajánlatot most!