Szeretnél kevesebb hulladékot termelni, környezettudatosabbá válni?

Érdekel a zero waste, vagyis a hulladékmentes életmód, de nem elégszel meg ennyivel, a teljes képet is szeretnéd átlátni és valóban szemléletet váltani?

Tanuld meg azokat a könnyen alkalmazható, kipróbált módszereket, amelyekkel pénzt és időt spórolva válhat a háztartásod hulladékmentessé!

Ne elégedj meg a felületes információkkal és tettekkel! Egy-két dolgon változtatni könnyű, a szemléleted formálása a valódi környezettudatosság felé viszont már keményebb dió. Ebben segít a tanfolyam, elméleti és gyakorlati úton egyaránt!

 • Rendszerezett, követhető tudásanyagot keresel, amit mankóként használva sokkal magabiztosabban lépdelhetsz a kevesebb hulladékot termelő (zero waste) háztartás felé?
 • Eleged van a bizonytalan információkból?
 • Szeretnél valós tényeket kapni, de nem igazán találsz hiteles forrásokat?
 • Folyton ellentmondásokba ütközöl?
 • Megtetted az első lépéseket, próbálsz haladni az úton, de szüntelenül falakba ütközöl, megtorpansz és nem tudsz előremozdulni?
 • Úgy gondolod, azon múlik az egész, hogy van-e elég időd és pénzed hozzá?
 • Hallottál már arról, hogy a mindennapi rutinokon és szokásokon felül lehet emelkedni, de nem tudod, hogyan?

Semmi ráerőltetés, semmi “máról holnapra megcsinálod a tutit”, semmi nehezen érthető, elméleti blabla és mellébeszélés – csak egy szakmailag megbízható alapokon nyugvó, gyakorlatias, ám mégis kellően elméleti online tanfolyam azoknak, akik kevesebb hulladékot szeretnének termelni a háztartásukban és fellélegezni a hétköznapokban.

Ez nem az a tanfolyam lesz, amitől egy csapásra, észrevétlenül kiürül a kukád tartalma úgy, hogy neked a kisujjadat sem kellett érte mozdítanod. Nem fogsz olyan fortélyokat tanulni, amivel varázsütésre spórolsz meg hirtelen egy csomó pénzt, nyersz minőségi időt és egészségesebb étkezést. Lesz azonban sok tanulás, útmutatás, támogató és segítőkész közösség, valamint a sikerek kapcsán érzett öröm, hogy igen, ezt is megcsináltad!

 

Tudom, sok kérdés van most a fejedben. Sok mindennek utánanéztél már, de minden válasz megtalálásakor újabb megválaszolatlan kérdések bukkannak fel.
Ne aggódj, ez természetes érzés 😉

Ezt a tanfolyamot azért készítettem el, hogy segítsek neked eligazodni a temérdek információ között és biztos alapokat, útmutatót adjak ahhoz, hogy gördülékenyen, felesleges körök nélkül csökkenthesd a háztartásod hulladéktermelését.

Kinek ajánlod ezt a tanfolyamot?

 

 • Azoknak, akik már rég belekezdtek a hulladékcsökkentésbe, el is értek szép eredményeket, de szeretnének még többet tudni, átlátni és megérteni az egész rendszert.
 • Azoknak, akik hallottak róla, hogy van ez a zero waste dolog, el is olvastak már egy-két cikket, azonban bizonytalanok abban, hogy ez számukra is működhet-e, ők is meg tudják-e valósítani.
 • Azoknak, akik nyitottak arra, hogy környezettudatosabbá váljanak a hulladéktermelésük csökkentésével.
 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni a fenntarthatóbb életvitel alapjait, legyen szó komposztálásról, főzésről vagy akár öltözködésről.
 • Azoknak, akik nem maguk szeretnének keresztül bukdácsolni a hulladékmentesség felé tartó úton, hanem örülnének neki, ha egy olyan szakértő segítené őket, aki maga is eszerint él.

Tényleg hasznos dolgokat fogok tanulni?

Nézzünk néhány kérdést. Ha ezekre pontosan (és jól) tudod a választ, még akkor is tanulhatsz újdonságokat. Viszont ha csak sejtéseid vannak, akkor könnyen lehetséges, hogy jelenleg is félrevezeted magad – például azzal, hogy azt hiszed környezettudatosan jársz el, pedig valójában épp ellenkezőleg cselekszel. Ez a tanfolyam segít megválaszolni a kételyeidet és átlátni az összefüggéseket.

 1. Tudod mi a célja a zero waste életmód mozgalomnak?
 2. Tudod mi az a túllövés napja és mi köze ehhez az egészhez?
 3. Tudod, hogy hogyan tudod megkülönböztetni a valódi környezetbarát eszközöket azoktól, amiket csak zöldrefestenek a gyártók azzal a céllal, hogy magasabb áron adhassák el azokat?
 4. Melyik környezettudatosabb, egészségesebb, valamint jobb barátja a pénztárcádnak: a mosható alternatíva, vagy az eldobható termék? Miért?
 5. Mennyi ideig tart, míg egy rutin berögzült, természetes szokássá válik?
 6. Tudod hogyan vásárolj csomagolás nélkül úgy, hogy ne egy merő nyűg legyen az egész folyamat?
 7. Ha muszáj csomagolást vásárolni, melyik a legjobb alternatíva: papír, fém, vagy üveg? Miért?
 8. Tudod mik azok a mikroműanyagok és hogyan kerülhetnek a tányérodra?
 9. Tudod, hogy mi az az értékcsökkentő hasznosítás?

Ki lesz az oktató?

 

Kump Edina vagyok, környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő, a Hulladékmentes.hu alapítója.
Hulladékmentes életmódra tanítom mindazokat, akik könnyen alkalmazható, kipróbált módszereket keresnek a hulladékcsökkentés útján.

2014 őszén egy költözés miatt drasztikusan megnőtt a kommunális kukámba kerülő szemét mennyisége, ami rendkívül zavart. Ismertem már akkor is a zero waste mozgalmat, de úgy gondoltam ha valakinek, hát akkor nekem biztosan nincs ahhoz se elegendő időm, se elegendő tőkém, hogy így éljem a mindennapjaimat. Ezért csak azt a célt tűztem ki magam elé, hogy szépen lassan, kényelmesen, jutok ameddig jutok alapon csökkenjen a kommunális kukám tartalma, termeljek kevesebb szemetet. A kísérlet eredményeként 1 évvel később arra eszméltem, hogy csak néhány hajszál választ el a hulladékmentes mindennapoktól – pedig meg sem erőltettem magam különösebben. 2016 nyarára elértem azt, amiről úgy gondoltam, hogy lehetetlen – már csupán egy tenyérnyi szemetet termeltem egy hónap során.
Szakmailag megalapozott, de közérthető és érdekes információkra, bevált praktikákra számíthatsz, ha velem tartasz.

Ahol már találkozhattál velem:

 

Miről lesz szó a videós online tanfolyam során?

24 lecke 8 héten keresztül, több mint 10 órányi sűrített tananyag a hulladékmentes életmód és a mindennapi környezettudatosság, fenntarthatóság elméleti hátteréről, valamint gyakorlati megvalósításáról.
Ha nem elégszel meg az egyszerű youtube videókkal, a gyakorlatias könyvekkel, mert a szakmai alapokat, az összefüggéseket is szeretnéd átlátni, megérteni és megkapni egy helyen, akkor jó helyen jársz.
A tanfolyam keretet ad, elméleti hátteret és olyan gyakorlati megoldásokat, amelyeket teljes mértékben magadra tudsz szabni. Ráadásul még interaktív is: ha elakadsz, támogatásra van szükséged, itt választ kapsz a kérdéseidre.

(az alábbi nem a teljes tartalom!)

 

Miért pont a hulladék? Mi a helyzet a vízzel, az árammal, a többi környezetvédelmi témával?

Zöldrefestés és a valódi környezetbarát alternatívák – hogyan ismerd fel?

Hogyan lépj túl a saját korlátaidon és változtasd meg eredményesen a szokásaidat?

A hulladékmentes életmód és háztartás tudományos háttere

A hulladékgazdálkodás múltja, jelene és jövője

Környezetbarát, vegyszermentes takarítás

Hulladékmentes utazás és kirándulás

Anyagismeret és fenntarthatóság a gyakorlatban

Profi menütervezés, de a rugalmas, élhető fajtából

Elkerülhetetlen hulladék? Hogyan kezeld?

Egészségtudatos, hulladékmentes higiénia és testápolás

Csomagolásmentes vásárlás, egyszerűen

Hulladékmentes iroda

Fenntartható divat és öltözködés

Ünnepek szemét nélkül

Komposztálás beltéren, kültéren

Hogyan beszélj másokkal erről?

Minimalizálás, ésszel

Több, mint 10 órányi velős tananyag!

Foglalkoztat, hogy a tanfolyam vajon mennyire megy bele az elméleti háttérbe? Kattints ide a válaszért!

Ne jelentkezz, ha…

 • nem szeretnél kevesebb hulladékot termelni;
 • gyermeknevelési tanácsokat szeretnél kapni, a mosható pelenkákról szeretnél többet tudni (lehet, hogy a többiek tudnak majd segíteni a zárt csoportban, viszont ez nem része a tematikának);
 • egyik napról a másikra szeretnél azonnal elérni mindent, türelem nélkül;
 • utálsz tanulni és nem szeretnél annak a támogató közösségnek tagja lenni, amiben mindenkinek része lehet a képzéssel együtt;
 • nem szereted a praktikus, könnyen megvalósítható ötleteket és megérteni a miérteket.

Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezzek-e, ha még sosem foglalkoztatott ez a téma, de szeretném, ha kevesebb hulladékom lenne?
Igen: ezek a leckék szisztematikusan, egymásra épülve és lépésről lépésre haladva segíteni átlátni a lehetőségeket, megválaszolni a miérteket és megkeresni a leginkább neked való megoldásokat. Ha valamivel elakadsz, elég csak szólnod, végig ott leszek és segítek.

 

Jelentkezzek-e, ha már aktívan csinálom, hulladékmentesen élek?
Ha már közel érzed magad a zero waste-hez, de újból beleesel ugyanazokba a “hibákba”, akkor érdemes jelentkezned, mert a tanfolyam során részletesen átrágjuk az egyes megoldási lehetőségeket, gyakorlati segítséget kapsz a változtatások kivitelezéséhez és egy olyan támogató közösség része lehetsz, akik maguk is ezen az úton haladnak. Ha már minden flottul megy, a kisujjadban vannak a mindennapi megoldások és a szakmai miértekkel, valamint a kapcsolódó területekkel (például fast fashion, ételpazarlás, mikroműanyagok) is tisztában vagy, akkor inkább a személyes konzultációt ajánlom neked, ha kérdésed van.

 

Mi lesz ha elakadok, vagy nem értek valamit? Tudok kérdezni?
A tanfolyam ideje alatt az egyes leckék alatt tudsz kérdezni hozzászólásban, de a titkos Facebook-csoportban, ahol kizárólag a tanfolyami résztvevők lesznek jelen is érdeklődhetsz. Mindezeken felül egyéni Skype-konzultációt is igénybe vehetsz.

 

Mitől online az online tanfolyam?
Bármikor és bárhol, a világ másik feléről is részt vehetsz a tanfolyamon, nem kell egymáshoz igazodnunk sem időben, sem térben. El tudod érni a tanfolyami felületet laptopról, asztali számítógépről, okostelefonról, vagy tabletről is, csak működő internetkapcsolatra lesz szükséged.

Hogy fog zajlani a tanfolyam?
A tanfolyam anyagát online, egy zárt felületen fogod elérni, 8 héten keresztül, heti 3, összesen 24 leckét. A tananyag nem lesz azonnal elérhető teljes egészében, minden hétfőn, szerdán és pénteken kerül fel a zárt tanfolyami felületre az újabb videó formátumú lecke, erről e-mailes értesítést is fogsz kapni. A leckéket nem tudod majd letölteni, viszont időkorlát nélkül, bármikor és akárhányszor hozzájuk férhetsz. Így ha valami miatt nem tudod pontosan követni a tanfolyam anyagát, akkor sem maradsz le semmiről, és akár fél évvel később is vissza tudsz térni, hogy újból megnézz egy leckét.

 

Ahhoz, hogy legyen haszna a tanfolyamnak, és ne csak kevesebb hulladékot termeljek, hanem egyre környezettudatosabb is legyek úgy, hogy egyszerűsödik az életem, egyre több pénzt tudjak megspórolni és az étkezésem is egészségesebbé váljon fokozatosan, mennyi időt kell rászánnom ehhez naponta?
Csakis tőled függ az, hogy milyen tempóban haladsz. A leckék arra épülnek, hogy átadjam neked azt a szemléletet, tudást és gyakorlati tanácsokat, valamint konkrét technikákat, amiket fontosnak tartok és hatékonynak ismerek. Ezek személyre szabhatóak és rugalmasak lesznek annyira, hogy mindenki megtalálja a hozzá legtesthezállóbb megoldásokat. Ha minden héten megnézel 3 leckét, 8 hét alatt végigcsinálhatod a tanfolyamot, a kívánt eredmény eléréséhez azonban nem elég, ha csak végighallgatod az egyes leckéket, cselekedned is kell majd. Én nem foglak radikális, kényelmetlenséget okozó és átmenet nélküli változtatásokra sarkallni téged, te döntöd el milyen gyorsan haladsz. Ne aggódj, a leckékhez korlátlan hozzáférést biztosítok, bármikor visszatérhetsz hozzájuk. Kérdés esetén pedig fordulhatsz a tanfolyamhoz tartozó titkos Facebook-csoporthoz a későbbiek során is.

 

Jelentkezhetek akkor is, ha nem vezetek saját háztartást?
Igen, sok olyan információ is elérhető lesz, ami nagy általánosságban a mindennapokban is használható. Szívesen látok mindenkit, aki tanulni szeretne.

Mit mondtak mások a tanfolyamról?

A tanfolyam után várni akartam kicsit, hogy lássam, hogyan alakul át az életvitelem középtávon. 
Csak annyit mondok: nagyon durva!
Egy drogéria számomra: töküres. Egy pláza: töküres. A ruhatáram csökken, tisztul. Az élelmiszer vásárláson kívül az egyedüli bolt, ahova néha eljárok a kínai vegyes a sarkon, ahol a szódabikarbonát és társait beszerzem. 
A csomagolásmentes vásárlással még vannak feladataim, itt inkább a “magyar termékre” helyezem mindig a hangsúlyt. A vászonszatyor alapfelszerelés. A tanfolyam elején még kenyeret sütni is elkezdtem, ez mostanában elmaradóban van, de a munka mellett ez inkább nyűg lenne, így nem erőltetem. Mint ahogy Te is mondtad, nem kell mindenáron, meg csakazértis 🙂  Mindemellett a kulináris élvezetekre elkezdtünk nyitni, minőségibb ételeket eszünk. 
A kozmetikai termékes előadásod után nekem elég nehéz volt nem kidobni mindent, amiben edta és pálmaolaj, stb vannak. Bevallom, volt amit ki is hajítottam. Azóta az izzadásgátlót, az arckrémet, a testápolót magamnak készítem. Valamelyik nap kérdezték tőlem, hogy mik is azok az összetevők, amiket kerülni kell? Rájöttem, hogy nem is emlékszem, hiszen nem is kell, hogy a fejemben legyenek, nem is vásárolok olyan terméket, ahol ezekre figyelnem kellene. Van pár termék azért, mint pl a hajsampon és a fogkrém, amit szintén próbáltam kiváltani, de nem sikerült, így egyelőre maradnak. Majd kicsit később újra próbálkozom. 
A mosógépbe és a mosogatógépbe valókat mostanra sikerült úgy beállítanom, hogy működnek. Ez elég sok idő volt, már ott tartottam, hogy visszatérek kis időre a régiekhez, de csak összejött, minden tiszta és ragyog. A lakás tisztítása könnyen megy, ott valahogy nem jelentett ez problémát egy percig sem. A Tőled rendelt fakefék szuperül szuperálnak. 
A konyhában a csomagolást első körben rendelt beeswrap-re cseréltem, de nagyon nehezen tisztítható, ezért gyorsan készítettem magamnak párat. 
A legjobb, hogy nem tűnik fel, hogy bármit máshogy csinálnék mint annak előtte, nem kerül erőfeszítésbe mással mosni, üvegkulacsból inni vagy akármi más. 
Költözéshez közel vagyunk, és nagyon izgat, hogy a régi bútorokat hogyan fogjuk felújítani, átkárpitoztatni.
A fast-fashion-ből annyira kiábrándultam, hogy a nyáron varrótanfolyamra megyek, minőségi ruhákat szeretnék varrni magamnak. Azt, hogy ezt is hozza majd magával a tanfolyam, nem gondoltam volna. 
Bea Johnson könyvét gondoltam, hogy megveszem, de aztán úgy döntöttem, nem kell, Te most elég útravalót adtál nekem, ezzel elvagyok egy ideig. 
Kedves Edina, 
Köszönöm Neked a tanfolyamot, nagyon sokat tesz hozzá a jellemed, a laza egyéniséged. Az anyag mentén szerintem mindenki megtalálja azt a területet, amibe jobban szeretné beleásni magát. 
Érdekes, hogy a környezettudatosság nem is az első, ami az egész témáról az eszembe jut, hanem az igényesség. 
Lilla

Korábban is érdekelt már a környezetvédelem, kislány korom óta próbálok spórolni a víz- és áramfogyasztással, szelektíven gyűjtök amit lehet, a munkahelyemen 6 éve aktív green team tag vagyok. Szeretném elmondani, hogy a Te hatásodra döntöttem úgy, hogy most már változtatni akarok én is a háztartásomon. Beiratkoztam a tanfolyamodra, ami a weboldaladhoz hasonlóan, összeszedett, hiteles, egyszerűen jó! Sajnos most jó néhány leckével vagyok lemaradva, és nagyon örülök, hogy bármikor visszahallgathatom, a saját(lassú) tempómban. Komolyan vettem a tanfolyam fogalmát, olyankor csak arra figyelek, és jegyzetelek.
Ahogy beszélsz a zero waste életmódról, valóban nem tűnik drasztikus változtatásnak az egész! Csak az elhatározáson és a kitartásunkon múlik. Olyan mint a diéta! Csinálni kell egyik napról a másikra. Változás csak úgy érhető el, ha kitartasz a felmerülő problémák és kudarcok ellenére is. Amióta Tőled tanulok, jobban elmélyedtem a témában, és otthon is egyre több hulladékcsökkentő tevékenységet vezetek be.
…..
Idő közben végig értem a tanfolyam leckéin, de a pozitív véleményem nem változott 🙂 Többször újra fogom még hallgatni.
Hihetetlen, hogy a kukánk már nem büdösödik és sokkal ritkábban kell cserélni!!!
Anita

“Nagyon tetszik a kurzus 🙂 a férjem is kezd átállni, pedig nem is kértem Tőle 🙂
Az elején még csak egyszer hallgattam meg az anyagot, és rendszerint a konyhában szöszmötöltem közben. Mostmár elég intenzív figyelmet igényel, minimum kétszer meg kell hallgatnom, hogy jobban fel tudjam dolgozni.”
Lilla

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen az online tanfolyamon!
Engem ami a leginkább megfogott, az a menütervezés (zero waste receptkönyv, heti menüterv, bevásárlólista, stb.) és a kapszula gardrób. A két hónap alatt leginkább a minimalizálás/szelektálás folyt nálunk, és még mindig nem értem teljesen a végére… viszont egyre átláthatóbb a lakás, és a cuccok benne, és ez nagy örömmel tölt el. Emiatt a szemét mennyisége nem igazán csökkent, sőt, de amit csak lehet, megpróbálok elajándékozni, szelektíven gyűjteni, stb. Emiatt is kicsit lassúbb a folyamat, mert ki kell találjam, hogy a sok felesleges kacat hol talál új gazdára, vagy hová lehet leadni (nálunk itt falun még nem igazán van szelektív hulladékgyűjtés).
Ősztől tervezek én is egy nulla hulladék workshopot itt Csíkszeredában, majd kéthavi találkozókat a “nulla hulladékos” helyi közösségnek. Egyre izgatottabb vagyok… 😀 “
Haba Tünde

“A tanfolyamot nagy lelkesedéssel kezdtem el és rengeteget tanultam belőle. Nagyon jó a felépítése, hasznos és motiváló szerintem mindenkinek, aki egy kicsit is tenni akar a környezetéért. Bevallom az elején nagyon szerettem volna a lehető legtöbbet tenni, de fokozatosan rá kellett jönnöm arra, amit mindig hangsúlyozol, hogy mindenki annyit tegyen, amennyi még “belefér” neki. El kellett engednem néhány dolgot. 🙂
Szóval kezdetben azért hagytam félbe a tanfolyamot, hogy egy-egy területet részletesebben átgondoljak, illetve a gyakorlatban is megvalósíthassam az elképzeléseimet. Nem akartam végigszaladni az egészen és kapkodni, van időm. Aztán később egyéb történések miatt nem folytattam, de ami késik nem múlik, mindenképpen szeretném befejezni. Ezért is jó ez az online felület, mert olyan tempóban haladhatok, amilyenben nekem a legjobb, legkényelmesebb.”
Czifra Ildikó

Mennyibe kerül?

Ilyen tanfolyamot nem találsz Magyarországon: lépésről lépésre halad, szakmai alapokon nyugszik, foglalkozik az elméleti háttérrel és a miértekkel, az összefüggések meglátásával, de gyakorlati segítséget is ad bőven és rugalmasan figyelembe veszi a személyes lehetőségeidet.

Ha nem haladsz a leckékkel és nem ülteted azokat gyakorlatba, akkor ablakon kidobott pénz. Ha tanulsz, és alkalmazod a tanultakat, megspórolsz magadnak egy csomó félreértést, bizonytalanságot és időt, hiszen nem neked kell utánajárnod, a kezedbe adom készen az információkat.

Ezt kapod még a tanfolyam anyaga mellett

Garancia

Ha az első két hét (6 lecke) után nem tetszik a tanfolyam, és ezt jelzed a 6. lecke megjelenésének napján 16 óráig, visszautalom a tanfolyam árát. Ha nem jelzel, az oktatás költsége nem kerül visszatérítésre a későbbiek során.

Titkos Facebook-csoport

Nem vagy egyedül! A tanfolyamra való jelentkezéssel hozzáférést kapsz a titkos Facebook csoporthoz is, hiszen támogató társasággal minden könnyebb! Itt bátran kérdezhetsz a tanfolyam végeztével is, senki sem fog cikizni vagy kinevetni.

Elakadtál? Segítek!

A tanfolyami felületen kérdezhetsz is az egyes leckékkel kapcsolatosan. Rendszeresen bejelentkezem és figyelem a leckék alá érkező kérdéseket, hogy válaszolhassak.

Korlátlan hozzáférés

Időkorlát nélkül, bármikor, bármennyiszer hozzáférhetsz a leckékhez. Nem fog lejárni a hozzáférésed, és nem veszem el tőled annak lehetőségét, hogy a későbbiek során is visszatérhess. 

Részletfizetési lehetőség

Szeretném, ha minél többek számára elérhető lenne ez a tudás, ezért a tanfolyam árát fizetheted két részletben is. Az első részlettel az első 4 héthez kapsz hozzáférést, majd a második részlet beérkezése után a végső 4 héthez.

Kedvezmény a webáruházba

A tanfolyam harmadik hetén automatikusan kapni fogsz e-mailben 4 db, 3 hónapig érvényes, személyre szóló kupont a Hulladékmentes.hu webáruházba. 

A tanfolyam ára egyben fizetve bruttó 29.990 Ft, vagy 2 részletben bruttó 2 x 19.995 Ft.

Mások miért szeretnének részt venni a tanfolyamon?

Hogyan jelentkezhetsz a tanfolyamra?

 1. Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd megrendelni a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra való kattintással.
 2. Töltsd ki az űrlapot.
 3. Küldök a megadott e-mail címedre egy díjbekérő számlát. Ha az egy összegű fizetést választottad, akkor a teljes árat fogja tartalmazni, ha a részletfizetést, akkor az ár első részletét. A második részletet tartalmazó díjbekérő számla a tanfolyam 4. hetének elején érkezik, az 5. heti leckék pedig azt követően válnak elérhetővé, hogy befizeted a második részletet is.
 4. Utald át az összeget 3 napon belül a számlán megadott bankszámlaszámra (jelenleg csak banki átutalással tudsz fizetni).
 5. Amint beérkezik a számlára az összeg, elküldöm a regisztrációhoz, a tanfolyami felülethez és a titkos csoporthoz való hozzáféréshez a további információkat e-mailen.
 6. Ezután bármennyiszer, bárhol és bármikor elérheted a tanfolyami felületre folyamatosan kikerülő tananyagokat.
 7. Az oktatási anyagokat folyamatosan teszem hozzáférhetővé, minden héten 3 lecke kerül feltöltésre: hétfőn, szerdán és pénteken. A tanfolyam összesen 8 hétig tart, de utána is bármikor visszatérhetsz.
 8. A tanfolyam ideje alatt, ha nem értesz valamit kérdezhetsz az egyes leckék alatt, válaszolni fogok.

Feliratkozom a Hulladékmentes háztartás tanfolyam várólistájára!

2019-ben még két alkalommal fog tanfolyam indulni:

 1. Szeptember 16 – november 8 között. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 3 – 12 között itt az oldalon. Tanfolyam indulása: szeptember 16.
 2. December 16 – február 7 között.

Ha nem szeretnéd megvárni a következő jelentkezési időszakot, vagy ajándékba adnád/kérnéd a tanfolyamot, itt találsz hozzá fél évig beváltható (virtuális) ajándékutalványt: ajándékutalvány tanfolyamhoz.Nyugi, nincs mitől tartanod!

Pénzvisszafizetési garancia

Hiszek abban, hogy hasznosnak fogod találni az oktatóanyagokat. Ha az első két hét után valamiért mégsem tetszik a tanfolyam, és ezt jelzed e-mailben a 6. lecke megjelenésének napján 16 óráig, visszautaljuk a teljes vételárat. Ha nem jelzel, az oktatás költsége nem kerül visszatérítésre a későbbiek során.

Örökös hozzáférés

Örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy bármikor elérhesd azokat amikor szükséged van rájuk és mindig naprakész videókból tanulhass. Ha egyszer megvásárolod a tanfolyamot, akkor ahhoz és a jövőbeni frissítésekhez, kiegészítésekhez is hozzáférsz majd. 

Apróbetűs:
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd Vásárlási Feltételek), mely elállási jogot mi a 6. lecke megjelenésének napján 16 óráig bezárólag meghosszabbítva biztosítjuk. Elállási szándékodat e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: tanfolyam@hulladekmentes.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a tanfolyamra! gombra való kattintással Zöld Életmód Bt.-vel (2120 Dunakeszi, Magyarság sétány 17. 2/5. adószám: 25745368-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-069908) kötöd meg. Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Kérdésed van? | E-mail: tanfolyam@hulladekmentes.hu

Copyright 2019 – Hulladékmentes.hu – Minden jog fenntartva