Ajándékutalvány tanfolyamhoz – 29.990 Ft

29990 Ft

Levásárolható virtuális ajándékutalvány 29.990 Ft értékben, online Hulladékmentes tanfolyamhoz.

Leírás

Ajándékozz tudást! Az ajándékutalvány minden alkalomra megfelelő meglepetés, ha az ajándékozottat foglalkoztatja a hulladékmentes életmód, és ezen keresztül a környezettudatosabb mindennapok megvalósítása.

Ez az ajándékutalvány erre a tanfolyamra szól: online Hulladékmentes tanfolyam

Érvényes a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül, egy alkalommal. Az érvényességi idő a kupon lejártát követően nem hosszabbítható.
Ez az ajándékutalvány kizárólag az online Hulladékmentes tanfolyamra vehető igénybe.
Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, az utalvány értékéből pénz nem adható vissza. A beváltáshoz e-mailben szükséges előzetesen egyeztetni az utalványon szereplő e-mail címre írva, az utalvány kódjának és annak megadásával, hogy mely időszakban induló tanfolyamon kíván részt venni a jelentkező.

Fontos! Az ajándékutalvány nem szól konkrét névre, ezért továbbadható. Így az utalványon található kód ismeretében bárki igénybe veheti a kedvezményt, vigyázz rá, hogy illetéktelen kezekbe ne kerülhessen! Ha valaki visszaél a kódoddal, nem áll módunkban kártéríteni, sem utánajárni az ügynek!

Az ajándékutalvány virtuális termék, nem kerül kiszállításra! Vásárlást követően 2-6 munkanapon belül e-mailben küldjük el neked, amit ezt követően virtuális, vagy nyomtatott formában is átadhatsz az ajándékozottnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.