Barion Pixel

Ajándékutalvány termékvásárláshoz – 10.000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

10000 Ft

Levásárolható ajándékutalvány 10.000 Ft értékben, termékvásárláshoz.

Leírás

Válassza ki az ajándékozott, hogy mire lenne valójában szüksége! Az ajándékutalvány minden alkalomra megfelelő meglepetés, segítségével a megajándékozott biztosan olyan környezettudatos eszközöket válogathat össze, amelyekre igazán vágyik.

 • Érvényes a kiállítás dátumától számított 3 hónapon belül, egy alkalommal. 
 • Az érvényességi idő a kupon lejártát követően nem hosszabbítható.
 • Ez az ajándékutalvány kizárólag a Hulladékmentes.hu webáruházban történő vásárlás alkalmával vehető igénybe, termékvásárlásra.
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Készpénzre nem váltható, az utalvány értékéből pénz nem adható vissza. Ha az utalvány értékénél magasabb a fizetendő végösszeg, a különbözet a fizetési lehetőségek bármelyikével rendezhető.
 • A webáruházban történő beváltáskor az utalvány kódját érvényesíteni szükséges a vásárlás befejezte előtt (kuponkód mezőben megadva).
 • Egy rendelés során csak egy ajándékutalvány használható fel.


Fontos!
 Az ajándékutalvány nem szól konkrét névre, ezért továbbadható. Így az utalványon található kód ismeretében bárki igénybe veheti a kedvezményt, vigyázz rá, hogy illetéktelen kezekbe ne kerülhessen! Ha valaki visszaél a kódoddal, nem áll módunkban kártéríteni, sem utánajárni az ügynek!

Az ajándékutalvány virtuális termék, nem kerül kiszállításra! Vásárlást követően 2-6 munkanapon belül e-mailben küldjük el neked, amit ezt követően virtuális, vagy nyomtatott formában is átadhatsz az ajándékozottnak.

Ajándékutalvány termékvásárláshoz – 10.000 Ft termékről 1 értékelés

 1. Ivett

  Praktikus, hogy emailben jött és nem kellett kinyomtatni!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.