Barion Pixel

Ajándékutalvány termékvásárláshoz – 2500 Ft

(1 vásárlói értékelés)

2500 Ft

Levásárolható ajándékutalvány 2500 Ft értékben, termékvásárláshoz.

Leírás

Válassza ki az ajándékozott, hogy mire lenne valójában szüksége! Az ajándékutalvány minden alkalomra megfelelő meglepetés, segítségével a megajándékozott biztosan olyan környezettudatos eszközöket válogathat össze, amelyekre igazán vágyik.

 • Érvényes a kiállítás dátumától számított 3 hónapon belül, egy alkalommal. 
 • Az érvényességi idő a kupon lejártát követően nem hosszabbítható.
 • Ez az ajándékutalvány kizárólag a Hulladékmentes.hu webáruházban történő vásárlás alkalmával vehető igénybe, termékvásárlásra.
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Készpénzre nem váltható, az utalvány értékéből pénz nem adható vissza. Ha az utalvány értékénél magasabb a fizetendő végösszeg, a különbözet a fizetési lehetőségek bármelyikével rendezhető.
 • A webáruházban történő beváltáskor az utalvány kódját érvényesíteni szükséges a vásárlás befejezte előtt (kuponkód mezőben megadva).
 • Egy rendelés során csak egy ajándékutalvány használható fel.


Fontos!
 Az ajándékutalvány nem szól konkrét névre, ezért továbbadható. Így az utalványon található kód ismeretében bárki igénybe veheti a kedvezményt, vigyázz rá, hogy illetéktelen kezekbe ne kerülhessen! Ha valaki visszaél a kódoddal, nem áll módunkban kártéríteni, sem utánajárni az ügynek!

Az ajándékutalvány virtuális termék, nem kerül kiszállításra! Vásárlást követően 2-6 munkanapon belül e-mailben küldjük el neked, amit ezt követően virtuális, vagy nyomtatott formában is átadhatsz az ajándékozottnak.

Ajándékutalvány termékvásárláshoz – 2500 Ft termékről 1 értékelés

 1. Anonim

  Az ajándékutalványt jó ajándékötletnek tartom, nagyon örült az, akinek adtam. Viszont nem azonnal kaptam meg emailben az utalványt, hanem egy nappal később, ami zavaró volt.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Az utalvány leírásában szerepel ez az információ: “Vásárlást követően 1-2 munkanapon belül e-mailben küldjük el neked”. A vásárlásod este 8 órakor történt, az utalványt másnap délelőtt átküldtük.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.