Barion Pixel

Crepto WC papír – 3 rétegű, 12 tekercs/csomag

(3 vásárlói értékelés)

2190 Ft

Zero waste életmódra törekszel, de a WC-papír mosható alternatívája igencsak távol áll tőled? Ekkor sem szükséges műanyagba csomagolt toalettpapírt használnod, itt a fóliamentes, magyar megoldás!

Erős nedvszívó képességű, puha tapintású. 12 tekercs, 3 rétegű, 270 lapos, egyenként 34 méter papírt tartalmazó wc-papír tekercsek. Műanyagmentes, újrahasznosított papír csomagolásban.
12 tekercs Crepto wc-papír 24 tekercs átlagos toalettpapírnak felel meg!

Készleten

Leírás

Erős nedvszívó képességű, puha tapintású, 100% cellulóz, fehér színű toalettpapír. A cellulózt erre a célra ültetett, majd kitermelés után újratelepített, fenntartható erdőgazdálkodásból nyerik. 12 tekercs Crepto wc-papír 24 tekercs átlagos toalettpapírnak felel meg!

3 rétegű, 270 lapos, egyenként 34 méter papírt tartalmazó gazdaságos tekercsek fóliamentes, újrahasznosított papírdobozban, amivel hozzájárulsz a műanyagszennyezés, és ezen keresztül az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.
Az átlagos lapmennyiség egy hasonló toalettpapírnál 150 lap/tekercs, a Crepto azonban ennél egy tekercsen 80%-al többet ad.

Kisebb a guriga és több papír található egy tekercsen, így ha ezt választod, kevesebb hulladék keletkezik (tudtad, hogy csak a wc-papír csomagolásához használt nejlonfólia kidobásával évente 7 négyzetméternyi műanyag hulladékot termel egy család?), továbbá csökken a szállítással, logisztikával járó károsanyag-kibocsátás is, mivel ~50%-kal több papír fér el egy járművön.

Hazai feldolgozású termék, 100% magyar gyártás.
Nem tartalmaz semmiféle hozzáadott illat- és festékanyagot.

 

Miért a Crepto WC-papír?

 • Gazdaságos: míg egy hagyományos toalettpapír tekercs átlagosan 150 lapot tartalmaz, addig a Crepto 270-et, így egy tekercsen 80%-al többet ad. 12 tekercs Crepto wc-papír 24 tekercs átlagos toalettpapírnak felel meg! Egy 3 fős családnak akár 2 hónapra is elegendő egy doboz.
 • Környezettudatos: fóliamentes újrahasznosított papírdobozban érkezik, a cellulóz pedig újraültetett erdőgazdálkodásból származik. Mindemellett kisebb a guriga és több papír található egy tekercsen, ezért nem csak kevesebb hulladék keletkezik, hanem a szállítással, logisztikával járó károsanyag-kibocsátás is csökken.
 • 100% magyar: magyar tulajdonú cég, magyarországi gyártás, hazai feldolgozás.
 • Természetes: a gyártás során nem használtak semmilyen hozzáadott illat- és festékanyagot.

A papírdobozok újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. A doboz kialakítása során a gyártó figyelembe vette, hogy a dobozok egyneműek legyenek, ami megkönnyíti az újrahasznosítást, valamint ügyelt arra is, hogy az alapanyag igény a lehető legkisebb legyen és a dobozok teljesen illeszkedjenek a raklapokhoz. Így a raklapokat mind a szállítás, mind a tárolás során a lehető legjobban kihasználják, tovább csökkentve ezzel a csomagolás ökológiai lábnyomát.

Mindemellett célul tűzték ki a logisztikai környezetterhelés csökkentését is. A wc-papír kialakításakor figyeltek arra, hogy a tekercsen minél több hasznos papír legyen. Egy tekercsen 270 lap van, míg a hagyományos termékeken átlagosan 150.
Azzal, hogy 80 százalékkal több papír van egy tekercsen, elérték, hogy 40 százalékkal kevesebb a cséve mennyisége: egy doboznyi (12 darab) tekercs a hagyományos toalettpapírból 24 tekercsnek felelne meg.
Mindez azt is jelenti, hogy a Crepto kisebb helyen is elfér: a doboz mérete 25 százalékkal kisebb, mintha 24 tekercset kellene elhelyezni.

 

Mennyiség:

 • 12 tekercs/doboz.
 • 270 lap/tekercs.
 • 34,83 méter/tekercs.
 • 3 réteg papír.
 • 9,5 cm x 12,9 cm lapméret.

 

 

Szállítási módok (további információ):

 20.000 Ft értékű vásárlás alatt20.000 Ft értékű vásárlás felettUtánvétes fizetés díja
GLS Csomagpont991 Ftingyenes+300 Ft
Házhozszállítás (GLS)1 290 Ftingyenes +300 Ft
Ausztria (GLS)5 700 Ft5 700 Ftcsak bankkártyás fizetés
Horvátország (GLS)5 000 Ft5 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Románia (GLS)4 000 Ft4 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Szlovákia (GLS)3 400 Ft3 400 Ftcsak bankkártyás fizetés

 

Származási hely: Magyarország
Csomagolása: Műanyag fóliamentes, újrahasznosított és szelektálható papírdoboz.

Crepto WC papír – 3 rétegű, 12 tekercs/csomag termékről 3 értékelés

 1. Barbora

  Örülök hogy a papírcsomagolásban lehet venni a WC papírt. Nagyon jó minőségű is, a z*wa-ra hasonlít. Tetszik hogy nem parfumozott, csak ilyen natúr 😉

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 2. Eszter

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a környezetbarát WC papírra. Tetszik, hogy fóliamentes, lebomló a csomagolása és gazdaságos a kiszerelése, így tovább elegendő, mint más 12 tekercses csomagok. Ezentúl csak ilyet fogok beszerezni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 3. Zsófia Koza-Kovács

  Családnak tökéletes, több napig elég. Jó az ár-érték-minőség aránya.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…