Hálós vászonzsák összehúzható zsinórral

1890 Ft

Hálós vászonzsák összehúzható zsinórral, mindennapi használathoz, a műanyag zacskók zero waste, műanyagmentes alternatívájaként. A hálós oldalnak köszönhetően a pénztáros is jól láthatja a tartalmát.
Anyaga méltányos kereskedelemből (fair trade) származó, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biopamut.
Mérete 30 x 40 cm.

Készleten

Leírás

Hálós vászonzsák összehúzható zsinórral, mindennapi használathoz, a műanyag zacskók zero waste, műanyagmentes alternatívájaként. A hulladékmentes életmód egyik alapvető, tartós eszköze a vászonzsák, használatával könnyedén elkerülheted az egyszer használatos műanyag és papír csomagolásokat a boltokban. Segítségével csomagolásmentesen vásárolhatsz zöldségeket, gyümölcsöket, pékárut, tésztát vagy akár magvakat is. Az egyik oldala hálós pamut, ennek köszönhetően a pénztárosok is jól láthatják a tartalmát.
Egy tanács: mindig tarts egy-két zsákot a táskádban, mert bármikor hasznát veheted a mindennapok során. Így mindig lesz nálad egy, amikor épp szükséged volna rá 😉
Élettartama végén komposztálható.

 

Anyaga méltányos kereskedelemből (fair trade) származó, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biopamut. Mit jelent mindez?

 • Fairtrade: ez a védjegy a méltányos kereskedelemből származó termékeket minősíti. A címke tanúsítja, hogy az adott termék méltányos árakon, tisztességes munkakörülmények között lett előállítva, valamint kiegyensúlyozott kereskedelmi feltételeken alapuló gazdasági kapcsolatot is takar a fejlődő országok dolgozói és gazdálkodói között. Ilyen címkével ellátott termékek vásárlásával a fejlődő országok termelőinek segítesz a szegénység és egyenlőtlenségek leküzdésében. 
 • GOTS: a Global Organic Textile Standard tanúsítvány igazolja, hogy a textilterméket ellenőrzött ökológiai gazdaságban állították elő, továbbá megfelel a szigorú környezeti és társadalmi előírásoknak is. Vagyis a gyapot termesztése ökológiai gazdaságban zajlott, annak feldolgozása során betartották a környezetvédelmi előírásokat és a felnőtt életkorú munkások is méltányos körülmények között dolgoztak. Ez a világ vezető biotextil tanúsítványa, ami a teljes ellátási láncot független minősítéssel látja el. Mivel ez a hálós szütyő „organic GOTS” címkével rendelkezik, ezért az összetétele minimum 95% organikus pamut.

 

Ebben zsákban elfér akár:

 • 2-3 kg zöldség és gyümölcs,
 • vagy 1 kg kenyér is.

 

Mérete: 30 x 40 cm, súlya 42 g.
A zsák egyik oldala a megszokott, nem átlátszó vászonzsák, míg másik oldala hálós. A zsák belső oldalán szerepel a zsák súlya, így könnyedén le tudják azt vonni az eladók.
40 °C-on, gépben mosható.
Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák mérete, a pamutvászon tulajdonságai miatt.

 

Szállítási módok (további információ):

 15.000 Ft értékű vásárlás alatt15.000 Ft értékű vásárlás felett
Csomagküldő átvevőpont700 Ftingyenes
Házhozszállítás (GLS)1 290 Ftingyenes

 

 

Származási hely: Németország
Csomagolása: csomagolás nélküli termék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

 • Luffa szivacs mosogatáshoz

  Értékelés: 4.00 / 5
  1050 Ft
 • Zsinóros vászonzsák – nagy méret

  Értékelés: 4.89 / 5
  1250 Ft
 • Mosható arctisztító párnák táskával – 100% természetes! (14 db)

  Értékelés: 4.90 / 5
  3900 Ft