Emilla mosható intimbetét – M méret

(14 vásárlói értékelés)

2690 Ft

Környezetbarát alternatíva az egészségre káros eldobható női betétek kiváltására.

Készleten

Leírás

Az eldobható betétek egészségtelenek, környezetszennyezőek, és rengeteg soha le nem bomló szemetet termelünk velük. Az eldobhatós betétek műanyagból készülnek, klórozással fehérítik őket, továbbá a zselét amit tartalmaznak túlnyomórészt kőolajszármazékokból állítják elő. A betétekben található zselékristályoknak köszönhető, hogy a menstruációs vér nem folyik ki ezekből a betétekből. Viszont ezekben jelentősen elszaporodhatnak a baktériumok, és még kellemetlen szagot is árasztanak.

Ezek helyett használhatsz már kényelmes mosható betéteket is, amelyek bőrhöz érő felülete puha, OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező 100% pamut, ami lélegzik, így nyáron a nagy melegben sem lesz tőle fullasztó érzésed.
Az Emilla mosható női intimbetéteket elegendő egyszer (várható élettartamuk legalább 5 év) megvásárolnod, nem kell folyton pótolni azokat minden hónapban, mint eldobhatós társaikat – elegendő a fehérneműkkel együtt kimosni a használatot követően.

Hogyan használd?
A szárnyakon lévő patent segítségével rögzítsd a betétet a fehérneműdhöz (a fehérnemű alatt összepatentolva), a mintás részével felfelé, azaz lásd a mintát (így a vízzáró réteg kerül alulra).
Ha cserélned szükséges, de nem vagy otthon, ezzel a hajtogatási módszerrel cseppmentesen tudod tárolni a betétet:

Tisztítás: ha nem szeretnéd, hogy foltos maradjon a betét, hideg vízzel öblítsd ki, majd csak ezt követően tedd a mosógépbe. Ha a hideg vizes öblítést nem érzed elegendőnek, és szeretnél biztosra menni, az öblítés során használj célzottan a folton folttisztító szappant is, amit itt találsz: marhaepe szappan folttisztításhoz

A mosást maximum 30 °C-on végezd, és ha csak lehet természetes, környezetbarát szereket használj hozzá (ehhez itt egy házilag is könnyen elkészíthető, olcsó recept: mosógél házilag). A bolti öblítők használatát kerüld, mert csökkentheti a betét nedvszívó képességét (azonfelül bőrirritáló is lehet, ha mindenképp szeretnél, környezetbarát öblítőt használj).

A betét hossza 26 cm, szélessége 6 cm.
Összetétele: OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamut, valamint PES+TPU anyagú vízzáró réteg.

 

Szállítási módok (további információ):

 20.000 Ft értékű vásárlás alatt20.000 Ft értékű vásárlás felett
GLS Csomagpont991 Ftingyenes
Házhozszállítás (GLS)1 290 Ftingyenes

 

Származási hely: Magyarország
Csomagolása: csomagolás nélküli termék

Emilla mosható intimbetét – M méret termékről 14 értékelés

 1. Andrea Gintner

  Komfortos.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 2. Baška

  Szuper puha és nem is mozog el. Sokkal kényelmesebb mint a sokásos betét..sokkal egézségesebb is a tesnek és a természetnek is.
  Elég hosszú is és szerintem tobbet veszek belóle.

  3-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 3. Gyöngyi Veres-Takács

  Szep, kényelmes, jó nedvszívó.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 4. Angelika Szatmáriné Szabó

  Kiváló nedvszívó képességgel bír. Hihetetlen volt számomra, hiszen nem vastag, kényelmes, bőrbarát. Őszintén szólva kis tartózkodással rendeltem meg, de arra gondoltam, h nagymamaink is textilt használtak annak idején, tehát nyilván nekünk is menni fog.

  3-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 5. Anita

  Számomra nem volt egyértelmű, hogy melyik oldalát kell felülre fordítani. Kipórbáltam így is úgy is, szerencsére nem történt baleset egyik esetben sem, nem volt átszivárgás. Egy kicsit kényelmetlen, mert érzem hogy kidomborodik a nadrágból (legalábbis a tükörben így látom, akkor szerintem más is látja ha a fenekemet nézi esetleg) Lehet hogy beszerzek egy kisebb méretet. Este átszappanozom, reggelre megszárad, hétvégén pedig mosás közé teszem. Ami nagyon tetszik még a mosható betétben, hogy hang nélkül tudod cserélni, legfeljebb a pattent hangját hallani ha valaki nagyon fülel, de nem olyan zavaró, mint a bolti betétek “zaja” 🙂

  3-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! A mosható betét készítőjétől függ, hogy a mintás rész melyik oldalra kerül. Az Emilla betétek esetében a leírásban szereplő az érvényes: “A szárnyakon lévő patent segítségével rögzítsd a betétet a fehérneműdhöz (a fehérnemű alatt összepatentolva), a mintás részével felfelé, azaz lásd a mintát (így a vízzáró réteg kerül alulra).”

 6. Anonim

  Nagyon kényelmes, és végre nem kell kidobálni a sok-sok műanyag betétet.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 7. Anita Lévai

  Még nem kellett használnom,mert teljesen jó a m.kehely magába 🙂

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 8. Anonim

  Eddig egyszer használtam. A nedvesség tartásával nincsen probléma, de sajnos a szagokat nem tartja, az eldobható betétnél kellemetlenebb. Talán pár hónap múlva ismét próbálkozom majd vele.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! A mosható betétek használatával a kellemetlen szagoknak el kellene múlniuk (az eldobható betétekben elszaporodnak a baktériumok, emiatt van azoknak kellemetlen szaga), a mosható betéteknek használatot követően annyi szaguk van, mint amikor megvágjuk például a kezünket, ezért ráfogunk gyorsan egy tiszta textíliát. A menstruációs vérzésünk jellemzői az egészségi állapotunkról is árulkodnak, ezért ha a mosható betéttel kellemetlen, vagy egyenesen kellemetlenebb szagokat érzünk, mint egy eldobható változat használatával, érdemes utánajárni, mi lehet a probléma, kikérni orvos(ok) szakvéleményét.

 9. Gréta Rudolf

  Még csak most kezdem tesztelni, eddig nem volt olyan amit kifogásolnék.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 10. Anonim

  Nagyon jó! Csak az ára lehetne kedvezőbb.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 11. Erzsébet S.

  A leírásban megadott méretek kicsit csalókák: 6 centis szélessége kinyitott és kiterített állapotban van a betétnek, összepatentolva ez 4-5 cm-esnek felel meg. Átlagos méretű bugyikba azért használható így is, de ez azért elég félrevezető így! Éjszakára vettem az első pár napra, az erősebb vérzés miatt ilyenkor jól jön plusz egy védelmi vonal a menstruációs kelyhen kívül. Célnak megfelel. Utcára egyszer vettem fel, akkor nagyon jól tartotta a nedvességet, de kicsit furcsán gyűrődött tőle hátul a nadrágom, ezért kellemetlen élmény volt.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   A leírásban szereplő szélesség a betét összepatentolt állapotára vonatkozik (kinyitott állapotban 5-16 cm széles). A visszajelzésed köszönöm, ellenőriztem, hogy nem történt-e esetleg olyan gyártói módosítás, amiről mi nem lettünk értesítve, de továbbra is 6 cm szélesek a betétek összepatentolt állapotban.
   Ha nagyobb nedvszívó felületet szeretnél elérni, vagy szélesebb fehérneműhöz használnád, a szárnyszélesítő sokat tud segíteni.

 12. Ágnes

  Abszolút meg vagyok elégedve vele. Gyorsan tisztul marhaepe szappannal és nem marad foltos. Nem szivárog és kényelmes, puha érzés használatkor.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 13. Anonim

  Nagyon tartottam tőle, hogy kipróbáljam, de nagyon pozitív tapasztalat volt, és egyáltalán nem undorító.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 14. Ágnes B.

  Pozitív volt, hogy meglepően könnyen ki tudtam mosni, nem maradt benne semmilyen folt. A patentos megoldás nekem picit kényelmetlen, néha zavar a szűkebb nadrágokban, picit félek h.elmozdul.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

 • Emilla mosható intimbetét – XS méret

  1790 Ft
 • Menstruációs kehely – Fleurcup kis méret, ajándék táskával

  6200 Ft