Barion Pixel

Emilla mosható intimbetét – M méret

(37 vásárlói értékelés)

2960 Ft

Környezetbarát alternatíva az egészségre káros eldobható női betétek kiváltására.

Készleten

Leírás

Az eldobható betétek egészségtelenek, környezetszennyezőek, és rengeteg soha le nem bomló szemetet termelünk velük. Az eldobhatós betétek műanyagból készülnek, klórozással fehérítik őket, továbbá a zselét amit tartalmaznak túlnyomórészt kőolajszármazékokból állítják elő. A betétekben található zselékristályoknak köszönhető, hogy a menstruációs vér nem folyik ki ezekből a betétekből. Viszont ezekben jelentősen elszaporodhatnak a baktériumok, és még kellemetlen szagot is árasztanak.

Ezek helyett használhatsz már kényelmes mosható betéteket is, amelyek bőrhöz érő felülete puha, OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező 100% pamut, ami lélegzik, így nyáron a nagy melegben sem lesz tőle fullasztó érzésed.
Az Emilla mosható női intimbetéteket elegendő egyszer (várható élettartamuk legalább 5 év) megvásárolnod, nem kell folyton pótolni azokat minden hónapban, mint eldobhatós társaikat – elegendő a fehérneműkkel együtt kimosni a használatot követően.

Hogyan használd?
A szárnyakon lévő patent segítségével rögzítsd a betétet a fehérneműdhöz (a fehérnemű alatt összepatentolva), a mintás részével felfelé, azaz lásd a mintát (így a vízzáró réteg kerül alulra).
Ha cserélned szükséges, de nem vagy otthon, ezzel a hajtogatási módszerrel cseppmentesen tudod tárolni a betétet:

Tisztítás: ha nem szeretnéd, hogy foltos maradjon a betét, hideg vízzel öblítsd ki, majd csak ezt követően tedd a mosógépbe. Ha a hideg vizes öblítést nem érzed elegendőnek, és szeretnél biztosra menni, az öblítés során használj célzottan a folton folttisztító szappant is, amit itt találsz: marhaepe szappan folttisztításhoz

A mosást maximum 30 °C-on végezd, és ha csak lehet természetes, környezetbarát szereket használj hozzá (ehhez itt egy házilag is könnyen elkészíthető, olcsó recept: mosógél házilag). A bolti öblítők használatát kerüld, mert csökkentheti a betét nedvszívó képességét (azonfelül bőrirritáló is lehet, ha mindenképp szeretnél, környezetbarát öblítőt használj).

A betét hossza 26 cm, szélessége 6 cm.
Összetétele: OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamut, valamint PES+TPU anyagú vízzáró réteg.

 

Szállítási módok (további információ):

 20.000 Ft értékű vásárlás alatt20.000 Ft értékű vásárlás felettUtánvétes fizetés díja
GLS Csomagpont991 Ftingyenes+300 Ft
Házhozszállítás (GLS)1 290 Ftingyenes +300 Ft
Ausztria (GLS)5 700 Ft5 700 Ftcsak bankkártyás fizetés
Horvátország (GLS)5 000 Ft5 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Románia (GLS)4 000 Ft4 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Szlovákia (GLS)3 400 Ft3 400 Ftcsak bankkártyás fizetés

 

Származási hely: Magyarország
Csomagolása: csomagolás nélküli termék

Emilla mosható intimbetét – M méret termékről 37 értékelés

 1. Andrea Gintner

  Komfortos.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 2. Baška

  Szuper puha és nem is mozog el. Sokkal kényelmesebb mint a sokásos betét..sokkal egézségesebb is a tesnek és a természetnek is.
  Elég hosszú is és szerintem tobbet veszek belóle.

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 3. Gyöngyi Veres-Takács

  Szep, kényelmes, jó nedvszívó.

  3-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 4. Angelika Szatmáriné Szabó

  Kiváló nedvszívó képességgel bír. Hihetetlen volt számomra, hiszen nem vastag, kényelmes, bőrbarát. Őszintén szólva kis tartózkodással rendeltem meg, de arra gondoltam, h nagymamaink is textilt használtak annak idején, tehát nyilván nekünk is menni fog.

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 5. Anita

  Számomra nem volt egyértelmű, hogy melyik oldalát kell felülre fordítani. Kipórbáltam így is úgy is, szerencsére nem történt baleset egyik esetben sem, nem volt átszivárgás. Egy kicsit kényelmetlen, mert érzem hogy kidomborodik a nadrágból (legalábbis a tükörben így látom, akkor szerintem más is látja ha a fenekemet nézi esetleg) Lehet hogy beszerzek egy kisebb méretet. Este átszappanozom, reggelre megszárad, hétvégén pedig mosás közé teszem. Ami nagyon tetszik még a mosható betétben, hogy hang nélkül tudod cserélni, legfeljebb a pattent hangját hallani ha valaki nagyon fülel, de nem olyan zavaró, mint a bolti betétek “zaja” 🙂

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! A mosható betét készítőjétől függ, hogy a mintás rész melyik oldalra kerül. Az Emilla betétek esetében a leírásban szereplő az érvényes: “A szárnyakon lévő patent segítségével rögzítsd a betétet a fehérneműdhöz (a fehérnemű alatt összepatentolva), a mintás részével felfelé, azaz lásd a mintát (így a vízzáró réteg kerül alulra).”

 6. Katalin

  Nagyon kényelmes, és végre nem kell kidobálni a sok-sok műanyag betétet.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 7. Anita Lévai

  Még nem kellett használnom,mert teljesen jó a m.kehely magába 🙂

  0-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 8. Anonim

  Eddig egyszer használtam. A nedvesség tartásával nincsen probléma, de sajnos a szagokat nem tartja, az eldobható betétnél kellemetlenebb. Talán pár hónap múlva ismét próbálkozom majd vele.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! A mosható betétek használatával a kellemetlen szagoknak el kellene múlniuk (az eldobható betétekben elszaporodnak a baktériumok, emiatt van azoknak kellemetlen szaga), a mosható betéteknek használatot követően annyi szaguk van, mint amikor megvágjuk például a kezünket, ezért ráfogunk gyorsan egy tiszta textíliát. A menstruációs vérzésünk jellemzői az egészségi állapotunkról is árulkodnak, ezért ha a mosható betéttel kellemetlen, vagy egyenesen kellemetlenebb szagokat érzünk, mint egy eldobható változat használatával, érdemes utánajárni, mi lehet a probléma, kikérni orvos(ok) szakvéleményét.

 9. Gréta Rudolf

  Még csak most kezdem tesztelni, eddig nem volt olyan amit kifogásolnék.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 10. Anonim

  Nagyon jó! Csak az ára lehetne kedvezőbb.

  3-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 11. Erzsébet S.

  A leírásban megadott méretek kicsit csalókák: 6 centis szélessége kinyitott és kiterített állapotban van a betétnek, összepatentolva ez 4-5 cm-esnek felel meg. Átlagos méretű bugyikba azért használható így is, de ez azért elég félrevezető így! Éjszakára vettem az első pár napra, az erősebb vérzés miatt ilyenkor jól jön plusz egy védelmi vonal a menstruációs kelyhen kívül. Célnak megfelel. Utcára egyszer vettem fel, akkor nagyon jól tartotta a nedvességet, de kicsit furcsán gyűrődött tőle hátul a nadrágom, ezért kellemetlen élmény volt.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
  • Kump Edina

   A leírásban szereplő szélesség a betét összepatentolt állapotára vonatkozik (kinyitott állapotban 5-16 cm széles). A visszajelzésed köszönöm, ellenőriztem, hogy nem történt-e esetleg olyan gyártói módosítás, amiről mi nem lettünk értesítve, de továbbra is 6 cm szélesek a betétek összepatentolt állapotban.
   Ha nagyobb nedvszívó felületet szeretnél elérni, vagy szélesebb fehérneműhöz használnád, a szárnyszélesítő sokat tud segíteni.

 12. Ágnes

  Abszolút meg vagyok elégedve vele. Gyorsan tisztul marhaepe szappannal és nem marad foltos. Nem szivárog és kényelmes, puha érzés használatkor.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 13. Melinda

  Nagyon tartottam tőle, hogy kipróbáljam, de nagyon pozitív tapasztalat volt, és egyáltalán nem undorító.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 14. Ágnes B.

  Pozitív volt, hogy meglepően könnyen ki tudtam mosni, nem maradt benne semmilyen folt. A patentos megoldás nekem picit kényelmetlen, néha zavar a szűkebb nadrágokban, picit félek h.elmozdul.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 15. Renáta Siprikó

  Kényelmes és ami a legjobb benne hogy nem nem termelek vele szemetet.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 16. Melinda

  Meglepően jó a nedvszívó képessége.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 17. Katalin

  Hosszra kicsit nagy, de nem vészesen.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 18. Nóra D.

  A termék minősége kitűnő. Idő volt amíg megszoktam a használatát – hogy nem ragad a bugyihoz, így esetenként elfordulhat, hogy elcsúszik, kénylemetlen. Körültekintően kell bánni vele, de funkcióját maradéktalanul betölti és könnyű tisztítani.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 19. Ivett

  Minden várakozásomat felülmúlta! Rejtély, hogy hogyan tart magában ennyi folyadékot (igazából mosáskor derül ki, hogy nem csak egy pici foltban véres, mint ahogy a felületén látszik). Könnyen mosható, sima hideg vízzel is, a marhaepe szappannal meg végképp! Azt gondoltam, ez a legpraktikusabb minta, de egyáltalán nem marad foltos. Az összecsomagolás is remekül működik az egy patenttal, így utazáskor is tudom használni/cserélni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 20. Viktória

  Eddig bevált. Még nem tudom, erősebb vérzésnél mennyire bírja, de majd letesztelem. Ha beválik, valószínűleg rendelek még.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 21. Anonim

  Nagyon óvatos voltam vele, eddig csak otthon használtam. De sokkal jobb, mint amit reméltem, szuper a nedvszívó képessége. Az egy kicsit zavar, hogy csak sötét színekben lehet kapni, így nehéz megítélni szemmel, hogy mennyire nedvesedett át.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Fehér színűt is találsz nálunk, itt találod az összeset egy helyen: mosható betétek

 22. Zsófia

  Kicsit tartottam tőle milyen érzés lesz használni, de sokkal jobb az eldobható változatoknál. Szerintem nedszívóképessége is jó. Könnyű tisztítani, tárolni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 23. Ildikó

  Ez is szuper, mint az összes társa!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 24. Réka

  Könnyen tisztítható, jó az anyag választás, kellemes viselni, tetszik, hogy mintás

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 25. Eszter

  Ugyanazt tudja, mint az egyszer használatos változata, sőt annak hátrányai (pl. bőrirritáció) közül sokat kompenzál! Nagyon kényelmes, bőrbarát, jó a szellőzése, a színe is nagyon tetszik 😉

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 26. Cseri Tímea

  Egyik kedvencem. Általában éjszakára szoktam használni. Kényelmes. A színe szuper. Sportolásnál is volt hogy teszteltem. Semmi szivárgás! Nagyon szeretem használni!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 27. Boglárka

  Kicsit kényelmetlennek találtam és a patentok lehetnének messzebb egymástól, de az eldobható változatnál biztosan jobb megoldás.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
  • Kump Edina

   Kedves Boglárka! Köszönöm, hogy megosztottad velünk véleményed! Ha szeretnéd, hogy a patentok távolabb kerüljenek egymástól, azt egy szárnyszélesítő segítségével tudod megtenni, amit ide kattintva találsz: szárnyszélesítő mosható betéthez

 28. Zsuzsanna

  Még szokom, de ígéretes. Azt hittem lesz hozzájuk szárnyszélesítő mosható betéthez” rel=”noopener” target=”_blank”>szárny szélesítő, igy nem néztem utána ennek, de nem volt, igy még a kényelmi szintem nem 100%

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 29. Knipl Gergely

  Feleségemnek tetszik. Nekem is teszik a feleségem. ❤️

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  Igen
  Nem
 30. Egyed Szilvia

  Nagyon kíváncsi voltam erre a termékre mert már rendeltem kínai típusút is ami elcsúszott. Kíváncsiság ból vettem meg és pozitívan csalódtam. Szuper jól illeszkedik csak ajánlani tudom

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 31. Julianna S.

  Sokkal jobb, mint az eldobható!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 32. Orsolya

  Ezt a terméket is szokni kell, még csak otthon próbálgatom, de eddig beválik. Jó lenne, ha minden méretben létezne fehér színben is.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 33. Petra

  Nagyon kényelmes, nem büdös, jól tisztítható. Fogok még vásárolni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 34. Fanni B.

  Nagyon nedvszívó, nekem szuperül bevált. Tetszik, hogy a műanyag betétekkel ellentétben ennek nagyon kényelmes a viselése és nem is ad olyan kellemetlenül suhogó hangot.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 35. Dóra

  Kehellyel használom, így rendben van. Erősebb napokra nem merném magában használni.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 36. Bencze I.

  Nagyon szuper, lassan egy éve használom, most már ajándékba rendeltem. Könnyen mosható (simán hideg vízzel) és elég nagy a kapacitása.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem
 37. Szilvia

  Kényelmes, könnyen tisztítható.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  Igen
  Nem

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…