Barion Pixel
Akció!

Mosogatókefe csomag

(33 vásárlói értékelés)

4960 Ft 4065 Ft

Természetes sörtéből és fenntartható fából készült, komposztálható mosogatókefék, a mosogatószivacs hulladékmentes alternatívái!

Csomagár: 4065 Ft
Eredeti ár, ha mindezt külön-külön vásárolod meg: 4960 Ft
Ennyit spórolsz: 895 Ft (18%)

Készleten

Leírás

Ezekkel a természetes mosogatókefékkel örökre kiválthatod a műanyag, eldobható mosogatószivacsokat a háztartásodból.

 

Mit tartalmaz a mosogatókefe csomag?

 

Külön-külön, egyesével is betehetnéd ezeket a mosogatókeféket a kosaradba. Miért jársz jobban, ha mégis egy csomagban vásárolod meg mindezt?

 • Egyetlen kattintással a kosaradba kerül mind a 4 db mosogatókefe
 • Csomagár: 4065 Ft
 • Eredeti ár, ha mindezt külön-külön vásárolod meg: 4960 Ft
 • Ennyit spórolsz: 895 Ft (18%)

 

A dörzsi kefével helyettesítheted a mosogató dörzsit, a lószőr sörtéjű kefével a friss, könnyen eltávolítható szennyeződéseket moshatod le, valamint az érzékenyebb felületekhez (pl. porcelán) ajánlott, míg a növényi sörtés mosogatókefék a makacsabb szennyeződésekkel is elbírnak.
A növényi sörtéjű keféből kétféle méretet (4 és 5 cm átmérőjűt) is tartalmaz a csomag, így a tányérokhoz, bögrékhez és a legtöbb pohárhoz is tudod majd használni azokat.
A nyél használata elsősorban ekcémásoknak, illetve azoknak ajánlott, akik nem szeretnének a mosogatólébe mindig teljesen belenyúlni. Ez a nyél a lószőrös kefén érkezik, de áthelyezhető és használható a növényi kefékkel is.

Fontos: az egyes kefékből (de elsősorban a lószőrösből) az első néhány alkalom során hullanak a szálak! Ez teljesen természetes, ne ijedj meg tőle. Meggyorsíthatod a folyamatot, ha az első mosogatás előtt kézzel “átdolgozod” a keféket: erősen mozgasd át a sörtéket, húzogasd és kócold, így a legtöbb olyan sörte, ami csak lazán van a helyén, kihullik.

A mosogatókefék mindegyike fenntartható erdőgazdálkodásból származó bükkfából készült természetes sörtékkel, így élettartamuk végén komposztálhatóak!
Hosszú élettartamúak, annak végén azonban a fa komposztálható, a fém pedig szelektálható, így 100% hulladékmentes alternatívát nyújtanak a mosogatáshoz.

Annak érdekében, hogy minél tovább tudd használni, ne hagyd sokáig vízben ázni, amikor pedig épp nincs használatban, a végén található fogantyú segítségével akaszd fel, vagy tedd a mosogató szélére, hogy ki tudjon száradni! Fontos, hogy magától száradhasson ki, semmiképp se használj a folyamat meggyorsításához hajszárítót, illetve radiátorra se tedd!

A mosogatókeféket egy német családi vállalkozás készíti, helyi termékek felhasználásával.

 

 

Szállítási módok (további információ):

 20.000 Ft értékű vásárlás alatt20.000 Ft értékű vásárlás felettUtánvétes fizetés díja
Magyarország - csomagpont (GLS)991 Ftingyenes+300 Ft
Magyarország - házhozszállítás (GLS)1 290 Ftingyenes +300 Ft
Ausztria (GLS)5 700 Ft5 700 Ftcsak bankkártyás fizetés
Horvátország (GLS)5 000 Ft5 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Románia (GLS)4 000 Ft4 000 Ftcsak bankkártyás fizetés
Szlovákia (GLS)3 400 Ft3 400 Ftcsak bankkártyás fizetés

 

 

Származási hely: Németország
Csomagolása: csomagolás nélküli termékek!

Mosogatókefe csomag termékről 33 értékelés

 1. Laura

  A legpuhább kefe sajnos nagyon hullatja a szőrét, azt nem tudjuk használni, a többi kefe viszont bevált, azóta csak ezekkel, illetve géppel mosogatunk.

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   A lószőrös keféből az első néhány alkalom során hullanak szálak (kézzel való “átmozgatással” tudod meggyorsítani), viszont ez rövid időn belül teljesen megszűnik. Amennyiben mégsem és továbbra is hullanak belőle a szálak, kérlek írj nekünk, mert ez esetben cseréljük Neked a kefét!

 2. Veronika Kósy

  Kicsit kopaszodik a lószőrkefe, de csak abbahagyja idővel, ezt a tanácsot kaptam ismerőstől. 🙂 Illetve a “drótkefe” (nem jut eszembe a neve) fa része szét van nyílva/repedve picit, egyelőre nem akadályoz vagy hátráltat a használatban. Nem volt áztatva, de a fa ilyen. A kerámiafelületen meg kifejezetten jól működik, persze óvatosan. Nem karcolja össze, de lejön a ráégett, rászáradt szennyeződés is. Összességében meg vagyok elégedve a csomaggal és biztosan rendelek még ha majd arra kerül a sor.

  4-ből 4 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 3. Krisztina K.

  Sokkal jobban megszerettem a mosagatókeféket,mint a szivacsokat. Mivel a csomagot vettem meg,így mindegyiket kipróbáltam már. Viszont én nem használom a nyelet,mert jobban kézre esik anélkül. De,mivel ez levehető róla,nem okoz problémát.😊

  5-ből 5 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 4. Csilla

  Az 5 cm-eset használom rendszeresen. Hatékonyabbnak érzem, mint a szivacsot, kevesebb energiát igényel a használata, mert nem kell “teljes erőből” sikálni az edényeket.

  5-ből 5 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 5. Nóra Sidló

  Sajnos az egyik kefe azonnal elrepedt a viztol pedig probaltam jol kirazni mosogatas utan.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Ez időnként előfordul a fa keféknél, eddig az a tapasztalat, hogy a mindennapi használatot nem akadályozza és nem súlyosbodik a helyzet, viszont ha elkezdenének hullani a sörték, tovább mélyülne a repedés, szólj kérlek, azonnal küldünk helyette másikat!

 6. Eszter

  A mosogatószivacsot nem tudtam vele helyettesíteni, hiányoltam a habzást, de egyéb felületekhez nagyon hasznos és kíválóan tisztít!

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! A habzás mértéke nagyban függ a mosogatószertől, illetve a mosogatás módjától: folyó víz alatt történő mosogatás esetén nem csak vízből fogy több, hanem a tisztításhoz használt szerből is, ezért érdemes az edényeket “szárazon” mosni a kefékkel (tehát nem folyó víz alatt, de nem is konkrétan az áztatáshoz használt állóvízben, hanem kiemelve a vízből az edényeket).

 7. Réka

  A műanyag szivacsok után igazi megváltás, nagyon könnyű vele mosogatni, és sokkal praktikusabb, jobban kézre áll, kiváltképp a nyéllel együtt használva. A fa fogórészek az első két használat után megrepedeztek mindegyiknél, remélem, hogy ez nem anyaghiba, hanem csak annyi, hogy a fa így viselkedik, és emiatt nem fog hamarabb tönkremenni.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Ez gyakran előfordul a mosogatókeféknél, de a tapasztalatok alapján így is hosszú hónapokig használható marad (például a dörzsi keféink mind megrepedtek, mégis használhatóak maradtak kb. egy éven keresztül, míg el nem kezdtek kopni, szétállni a sörtéi). Ha a repedés mélyülne, illetve elkezdenének kiesni a sörték, értesíts kérlek e-mailes úton, hogy tudjuk cserélni!

 8. Beáta

  Az nagyon jó, hogy 4 különböző erősségű fej van a csomagban, és hogy a nyél könnyen és egyszerűen cserélhető. Nekem az elején sok szőr kihullott a legtöbb fejből. Azonnal elkezdett a fa része a fejeknek besötétedni, mintha rohadna a víztől, ez megmaradt azóta is. Egyébként így csomagban jó, mert így több funkcióra is jók. Van, amiben sokkal jobb és könnyebb, mint a mosogatószivacs, van, amiben még szoknom kell.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 9. Niki

  A mosogatókefék gyönyörűek, nagyon jó minőségűek és könnyebben, hatásosabban használhatóak, mint a műanyag szivacsok. Szeretek velük mosogatni és még nyugodt is vagyok, hogy többé nem kell műanyagot vennem.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 10. Ági

  jól tisztít, könnyen kilehet szedni a sörték közül a koszt.

  2-ből 2 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 11. Katalin

  A vásárlással minden rendben volt, és az eddig befogott termékek is rendben működnek.

  1-ből 1 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 12. Zsófi K.

  Eddig normál mosogatószivacsot használtam, de zavart, hogy gyorsan fogynak, és így sok a hulladék. Amikor megvettem ezt a csomagot, kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz olyan hatékony, mint az eddigi módszer, de szerencsére még jobban is szeretem használni, erősebb a dörzsi része, könnyebben leviszi a koszt a tányérokról. Egy kicsit nehéz volt megszokni, hogy nem habzik úgy, mint a szivacs, de egy idő után ez is kezelhető. A tartóssága engem is meglepett, már kb. egy hónapja használom, és még nem is gondoltam a cserére!

  2-ből 3 felhasználó találta hasznosnak ezt az értékelést. Önnek segített?
 13. Zsuzsanna Tóth-Jakab

  Masszív

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 14. Réka

  Kedvenc takarítóeszközeim, régóta használom őket.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 15. Barbara

  Öröm velük mosogatni! 🙂

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 16. Boglárka

  A luffa szivacs mellett, ezt használom mosogatáshoz, nagyon bevált.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 17. Edit

  Nem minden edényhez tökéletes, de kiegészítve a többi kefével, vagy mással nagyon jó. Könnyen megszoktuk, örömmel használjuk.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 18. Dávid G.

  Nagyon Praktikusnak találom, Szeretjük ahogy van. Nagyon könnyű használni, és szépen tisztit.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 19. Zsuzsanna

  Szerintem szuper. Egyszerű dolgozni velük és jól tisztítanak. Nekem a vastagabb sörtéjű túl kemény, azt még nem sikerült mosogatáshoz használnom.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   A vastagabb sörtéjűt leginkább a durva lerakódások fellazításához tudod hasznosítani, a fém dörzsi alternatívájaként 😉

 20. almadiagi

  Tapasztalataim alapján a keféknek kell 2-3 nap a kiszáradáshoz. Venni kell több fejet, vagy ritkábban kell mosogatni. A lószőr kefe sokáig hullatta a szőrét, és az enyém sajnos a napi mosogatástól összekócolódott és menthetetlenül be is büdösödött. Megváltam tőle. Nekem a mosogatás napi program, jól habzó, saját szappanos vízzel végzem. Már váltogatom a fejeket, hogy tudjanak száradni. Szerettem a nyelet is, de mindig megszívta magát vízzel a fa. Sajnos eldeformálódott annyira, hogy ledobta a fém rászorítót, nem is tudom visszarakni rá. Emiatt a nyelét nem tudom már használni. Szűkebb aljú poharakhoz ezek a fejek amúgy túl nagyok. Összességében örülök, hogy van ilyen termék. Váltogatva a fejeket, nyél nélkül is egész jól használható. Jó termék.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Érdekes volt olvasni a tapasztalataid, köszönöm, hogy megosztottad velünk! Megírod még kérlek, hogy milyen körülmények között, hol-hogyan tartod a keféket, a nyeleket? Valószínűleg ez lesz a kulcs, mert bár mi is napi szinten, többször is mosogatunk, mégsem tapasztaltuk még ezeket az elmúlt években. Mindegyik jelenleg használt kefénket már több, mint egy éve használjuk, a lószőrös kefénk például lassan 1,5 éves lesz és még bőven bírja, nem büdösödik és a sörték is jó állapotúak. A nyeles deformálódást nem tapasztaltuk, a poharakhoz, illetve olyan eszközökhöz, amikhez nehezebben férünk hozzá luffa szivacsot, vagy üvegmosó kefét használunk.

 21. Zsuzsanna Dankó

  A kefék használata nagyon bevált, teljesen el tudtam hagyni a szivacsot, viszont nagyon hullik a szőre.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Kedves Zsuzsanna! Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed! Az első néhány alkalom során még hullhatnak a sörték (kézzel való “átmozgatással” tudod meggyorsítani), viszont ez rövid időn belül teljesen megszűnik. Amennyiben mégsem és továbbra is hullanak belőle a szálak, kérlek írj nekünk, mert ez esetben cseréljük Neked a kefét.

 22. Ildikó

  Még nem tudom tökéletesen használni őket. Meg szeretném próbálni mosogató szappannal.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 23. Katalin Bolla

  Elsősorban a műanyag dörzsi alternatíváját kerestem. Örülök, hogy rátaláltam erre a csomagra. Nagyon jól lehozza a makacs szennyeződéseket. A nyéllel ellátott kefét kifejezetten szeretem. Jó lenne, ha minden keféhez automatikusan járna nyél, nem kellene cserélgetni. A kisebb dolgokat nem könnyű elmosogatni velük, de megoldható.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 24. Anita Bányai

  Ez nagyon szuper termék, imádom!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 25. Egyed Szilvia

  A kis kefékkel elégedett vagyok szeretek velük mosogatni viszont a hosszúnyelűből Nagyon nagyon hullik a sörte. Láttam a leírásban hogy ne ijedjek meg tőle de egy hónap után már kellemetlen. Kár pedig Ezt használom a legtöbbet

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Kedves Szilvia! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményed. A lószőrös kefe könnyebben tudja hullatni a szőrét, egy hónap után azonban ez már nem természetes, írj nekünk kérlek az info@hulladekmentes.hu címre emiatt. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésed kérem!

 26. Szimonetta

  nagyon szeretem ezeket a termékeket, szépen tisztítanak és a dörzsiekefe is kíméletes az edényekhez. csak ajánlati tudom!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 27. Katalin

  Nem tudtam nagyon kihasználni, mert még mindig szivaccsal könnyebb…

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 28. Viktória S.

  A kefék sokkal szimpatikusabbak, mint a luffa szivacs. Viszont szerintem elkezdett az egyik penészedni, de a jelenleginél jobban nem tudom tárolni őket, úgyhogy majd lehet, hogy felváltva próbálok többet használni, vagy csak sűrűbben fogom lecserélni.
  A mosogatás alapvetően jól megy velük.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 29. Fanni B.

  Nagyon meg vagyok elégedve vele (velük)! Az első 1-2 használatnál hullatja ugyan a szőrét, de ez természetes. Nagyon jól kézreáll és nem úgy néz ki, hogy hamar tönkremenne. És az ivóvízbe sem kerülnek mikroműanyagok általa.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 30. Petra

  A dörzsi és a növényi sörtés mosogatókefék nagyon jól használhatóak. Szépen leszedik a szennyeződéseket, a makacsabbakat is könnyedén sikerült eltávolítanom a segítségükkel. Az egyedüli, amivel nem tudtam megbarátkozni, az a lószőr sörtékkel rendelkező, több használat után is büdösnek éreztem, illetve nagyon hullajtotta a sörtéket. A fanyél nagyon tetszik, és praktikusnak tartom, szeretem, hogy nem lesznek teljesen vizesek a kezeim.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Köszönöm a visszajelzésed! Úgy tűnik ez nagyon egyedi, mi például a lószőröset kedveljük a legjobban, az is habzik a legkönnyebben. 🙂 Ha kellemetlennek érzed a szagát, próbáld ki a kefe szódabikarbónás vízben áztatását.

 31. Zsófia Novákné Mlakár

  Nagyszerűen beváltak a kefèk, szuper, hogy többfèle erőssègű kefe van a csomagban. Jó kèzbefogni, dolgozni velük. Külön öröm, hogy komposztálhatóak!

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
 32. Gradwohl-Valkay Alexandra

  Eleinte nagyon furcsa volt ezt használni. Viszont a leégett, odaragadt dolgokat lényegesen könnyebben le lehet szedni vele, mint a luffa szivaccsal. A dörzsi zöldségpucolásra is nagyon jó, kicsit mondjuk mindenfelé koszol.

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?
  • Kump Edina

   Ha kevésbé koszoló eszközt keresel, ahhoz a zöldség- és gyümölcstisztító kefét tudom ajánlani. Tökéletesen betölti célját a dörzsi kefe, csak a zöldségtisztító kialakítása miatt kevésbé pocsol mindenfelé.

 33. Leszkovszki A.

  Szuperul működik! 🙂

  Hasznos volt Önnek ez az értékelés?

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…