Tisztítókefe fém szívószálhoz

590 Ft

1 darab tisztítókefe rozsdamentes acélból, műanyag sörtékkel, amivel egyszerűen és gyorsan megtisztíthatod a fém szívószálakat.

Csak 5 maradt készleten

Leírás

1 darab tisztítókefe rozsdamentes acélból, műanyag sörtékkel, amivel egyszerűen és gyorsan megtisztíthatod a fém szívószálakat:

 • Kis súlyú, tartós, könnyen használható.
 • Mosogatógépben mosható.
 • A szagokat és az ízeket nem szívja magába.

 

Méret: 20 cm hosszú

 

 

Szállítási módok (további információ):

 15.000 Ft értékű vásárlás alatt15.000 Ft értékű vásárlás felett
Csomagküldő átvevőpont600 Ftingyenes
Házhozszállítás1 250 Ftingyenes

 

 

Csomagolása: csomagolás nélküli termék

 

 

Az egyszer használatos, eldobható műanyag szívószálakat csupán 20 percig használjuk, mielőtt szemétté válnának, lebomlási idejük azonban megközelítőleg 500 év (és mivel műanyagról beszélünk, ez nem igazi lebomlás, csak fizikai aprózódás, aminek eredményeként egyre kisebb műanyagok – mikroműanyagok – jönnek létre). Bár anyagában újrahasznosítható lenne, ennek ellenére sok esetben hiába dobod a szelektív hulladékgyűjtőbe, mert a gépek többsége nem tudja kezelni, így az utóválogatóban kiszedik a műanyag szívószálakat a többi hulladék közül és hulladéklerakóra, vagy égetőbe küldik.
Ezért akkor jársz el környezettudatosan, ha egyáltalán nem is használsz eldobható műanyag szívószálakat. Sőt, továbbmegyek, a legkörnyezettudatosabb döntés, ha egyáltalán nem is használsz semmilyen szívószálat. Sem eldobhatót, sem lebomlót, sem tartósat.
Mindig ez a legfontosabb: szükségem van rá?
Ha erre az a válaszod, hogy nem, valójában nincs, hiszen minden probléma nélkül tudsz inni szívószál nélkül, akkor egy fenntarthatóbb, alternatív szívószálra sincs szükséged.
Azonban ha bármilyen okból (betegség, érzékeny fogak, gyakori rúzshasználat, stb.) szükséged van arra, hogy szívószálat tudj használni, akkor válassz tartós, például fém alternatívát, majd használd is, hogy a segítségével vissza tudd utasítani az egyszer használatos műanyagokat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

 • Fém szívószál – hajlított, 1 db

  590 Ft
 • Fém szívószál csomag – hajlított

  Értékelés: 5.00 / 5
  2790 Ft
 • Bögre csavaros tetővel

  Értékelés: 5.00 / 5
  690 Ft