fbpx

VÉGRE MEGJELENIK MAGYARUL!

Bónuszok, ha itt rendeled elő a könyvet:

1) Dedikált példány az első 50 megrendelőnek (elfogyott!)

2) Levásárolható ajándékutalvány a Hulladékmentes.hu zero waste életmód webáruházba

3) A könyv teljes árát beszámítjuk a Hulladékmentes háztartás online tanfolyam árába (április 12-én) -> lejárt!
A tanfolyam várólistájára IDE KATTINTVA, majd az oldal alján tudsz feliratkozni

Zero waste otthon?
És ez mégis mit jelent?!
A hulladékmentes életmód lényege, hogy minimálisra csökken a mindennapi életviteled során keletkező hulladék-, valamint szemét mennyisége.  A hangsúly azon van, hogy minimálisra csökken, nem pedig azon, hogy elérd a teljesen mentes, nulla hulladék állapotot, mert ez egyszerűen lehetetlen.  Ez egy útkeresés, amely során a szokásaid átalakításával egyre kevesebb hulladékot és szemetet termelsz úgy, hogy ez ne igényeljen tőled extra időt, energiát és pénzt. Fontos, hogy a hulladékmentes életmód elérése egy törekvés, nem pedig egy állapot!

Kép: Michael Clemens , Sees The Day

Kép: John Need

Bea Johnson, a Zero Waste otthon c. könyv írója

Bea Johnson 2008 óta gyakorolja a zero waste, azaz a hulladékmentes életvitelt, mára mindössze egy befőttes üvegnyi szemetet termel családjával együtt évente. A francia származású szerző Kaliforniában él férjével és két kamasz fiával.
Tapasztalatait, amiket sokszor rögös utakat járva szerzett, Zero Waste otthon című könyvében osztja meg a környezettudatosságra és egyszerűbb, ám teljesebb életre törekvő olvasóval. Könyvében arra bátorít, hogy csökkentsd az otthoni zűrzavart, a dolgok birtoklása helyett válaszd az élményeket, és mindezt ne csak egy jobb környezetért, hanem önmagadért is lépd meg.
A könyv praktikus, kipróbált megoldásokat mutat be arra, hogyan lehet életünk teljesebb és egészségesebb.

Kinek való ez a könyv?

Neked való:

 • Ha szeretnél kevesebb hulladékot termelni, környezettudatosabbá válni.
 • Ha már belekezdtél a hulladékcsökkentésbe, de szeretnél még többet tudni.
 • Ha kifejezetten gyakorlati megoldásokat keresel a hulladékmentes életmód témájában.
 • Ha érdekel az önkéntes egyszerűség, a kevesebb több elvének hétköznapi megvalósítása.
 • Ha nem bánod, hogy mindezek következtében több időt nyersz, pénzt takarítasz meg és egészségesebbé válik az étkezésed.

NEM neked való:

 • Ha elvárod, hogy egyik napról a másikra válj hulladékmentessé a könyv segítségével. Ez olyan, mintha egy éjszaka leforgása alatt szeretnél leadni 20 kg felesleget.
 • Ha nem szeretnéd csökkenteni a hulladéktermelésed.
 • Ha nem szereted a gyakorlatias ötleteket.

Így fogod megkapni a könyvet és a bónuszokat:

1. Válaszd ki az oldal alján, hogy melyik csomagban szeretnéd megrendelni a könyvet.

2. Töltsd ki a megrendelő lapot.

3. Küldök a megadott e-mail címedre egy elektronikus számlát.

4. Utald át a számlán szereplő összeget 5 napon belül.

5. Amint beérkezik az átutalás:

 • ha az alap csomagot választottad, akkor a könyv a május 7-i héten kerül kiszállításra az általad választott csomagpontra;
 • ha a haladó csomagot választottad, akkor az összeg beérkezését követően átküldöm a megadott e-mail címedre az ajándékutalványt, a könyv pedig a május 7-i héten kerül kiszállításra az általad választott csomagpontra;
 • ha a házhoz csomagot választottad, akkor az összeg beérkezését követően átküldöm a megadott e-mail címedre az ajándékutalványt,, a könyv pedig a május 7-i héten kerül kiszállításra az általad megadott címre.

Itt van 3 lehetőség, hogy kézbe vehesd a Zero Waste otthon c. könyvet magyar nyelven!

Melyiket kéred?

Apróbetűs: A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd Vásárlási Feltételek). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (megrendeles@hulladekmentes.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelés elküldése gombra való kattintással Zöld Életmód Bt.-vel kötöd meg. Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.
Kérdésed van? | E-mail: megrendeles@hulladekmentes.hu | Telefon: 06-27-343-635

Copyright 2018 – Hulladékmentes.hu – Minden jog fenntartva